Jet Airways lanceert nieuwe transparante tariefstructuur ‘Fare Choices’

Reizigers van Jet Airways hebben vanaf nu nog meer keuze en vrijheid bij het boeken van vluchten bij de Indiase luchtvaartmaatschappij. In de economy class zijn vier opties met bijbehorende tarieven: deal, saver, classic en flex. De première class kent drie opties: saver, classics en flex en voor de first class geldt één tarief: first.

Fare Choices van Jet Airways

Fare Choices van Jet Airways

Reizigers die een ticket aanschaffen kunnen zelf bij ‘Fare Choices’ aangeven welke opties – zoals extra bagage, flexibiliteit of eenvoudig upgraden – en welk tarief het beste bij hen passen. Met ‘Fare Choices’ biedt Jet Airways meer transparantie, keuze en flexibiliteit.

 

 

“We spelen in op de behoeften van onze gasten”, vertelt Gaurang Shetty, Whole-time directeur van Jet Airways. “Waar de ene reiziger kiest voor een ticket met flexibele vertrekdata, wil een ander juist zo goedkoop mogelijk of met zoveel mogelijk bagage vliegen. Met ‘Fare Choices’ bieden we hen verschillende passende opties.” Het verschil in tarief tussen de opties wordt bepaald door de flexibiliteit van een ticket, mogelijkheden tot upgraden en annuleren, voorrang bij inchecken, het sparen van JPMiles en toegang tot de lounge.

 

 

De nieuwe ‘Fare Choices’ zijn beschikbaar op alle binnenlandse en internationale vluchten van Jet Airways.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.