Pionier van designhelmen viert tijdens Eurobike 2016 tiende verjaardag

Nutcase viert tijdens Eurobike 2016 zijn tiende verjaardag. Bij de festivalstand (locatie FG-B5/4) introduceert Nutcase twee moderne helmseries en meerdere nieuwe ontwerpen van de bekroonde Street Gen3-helmen voor volwassenen en tieners, evenals de Little Nutty-helmen voor kinderen.
nutcase-tiende-verjaardag

Lang leve de diversiteit!

De serie Metroride MIPS beleeft een wereldpremière tijdens Eurobike. De nieuwe helmen zijn extreem licht en maken gebruik van de innovatieve MIPS-techniek (Multi Directional Impact Protection System), ontwikkeld door Zweedse wetenschappers en hersenchirurgen om in geval van een zijdelingse botsing van het hoofd de hersenschade te beperken. De nieuwe helmen in de Metroride MIPS-serie zijn beschikbaar in de ontwerpen Black Tie en Technicolor en in de maten S/M (55-59 cm) en L/XL (59-62 cm).

 

 

The Zone gaat tijdens de Eurobike in première. Deze moderne hoofdbeschermer is gemaakt van ABS/EPS, daardoor uitzonderlijk sterk en behoudt bestaande eigenschappen als ventilatie, draaggemak en design. De verschillende luchtkanalen en veertien ventilatieopeningen in de helm zorgen voor een optimale luchtcirculatie. The Zone komt op de markt in de maten M (54-58 cm) en L (58-62 cm) en is beschikbaar in vier gewaagde kleuren met een matte finish.Tracer: nóg beter zichtbaar

Het snelgroeiende aantal e-bikers in Nederland kan zich verheugen op de nieuwe helmserie Tracer. Deze sportief ontworpen helm is vederlicht, biedt een nog betere hoofdbescherming, zit vol innovatieve functies en is ontworpen in felle kleuren zodat gebruikers nog beter zichtbaar zijn. De Tracer is beschikbaar in zes verschillende kleuren en in de maten S/M (54-58 cm) en M/L (56-60 cm).

 

 

Thumbdinger

Deze bel gedraagt zich als een heer in het verkeer: beleefd maar toch duidelijk aanwezig. De compacte bel zal – samen met een zwarte, zilveren en koperen variant – in zes vrolijke snoepkleuren in de nieuwe collectie verkrijgbaar zijn.

Kunst voor op het hoofd


In het leven geroepen op de Eurobike 2014 en dit jaar opnieuw georganiseerd, is de ontwerpwedstrijd Nutcase Unframed. De winnaars van deze wedstrijd zien hun helmdesigns in 2017 als limited editon terug in verkooppunten over de hele wereld. Collin Sekajugo uit Oeganda, Kyle Confehr uit de Verenigde Staten en Yan Yan Ng uit Hong Kong zijn dit keer de winnende kunstenaars.

Voor de Little Nutty-helmen zijn er maar liefst vijf nieuwe ontwerpen die het komende seizoen de hoofden van jonge Nutcase-fans zullen sieren. De ontwerpen zijn een stijlvolle mix van lollige en moderne invloeden. Zo is de helm Ahoy! Pirate op maat gemaakt voor stoere jongens, terwijl Flutterby en Blue Birds & Bees de juiste keuze zijn voor kleurrijke meisjes. Felle kleuren met een matte afwerking zijn de trend voor 2017, de nieuwe Street Gen3-helmen voor volwassenen worden komend seizoen geleverd in de kleuren kobalt, fuchsia, lightning en malachietgroen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.