Vanaf zomer 2017 non-stop vanaf Düsseldorf naar de Caraïben

Per direct zijn alle vluchten naar de Caraïben voor de komende zomerperiode op www.airberlin.com voor boekingen vrijgegeven. airberlin heeft deze zomer het aanbod naar het Caraïbisch gebied uitgebreid en zet dit programma ook in de zomerperiode van 2017 voort. De nieuwe airberlin verbinding van Düsseldorf naar Havanna wordt ook komende zomer twee keer per week aangeboden. Ook vliegt airberlin opnieuw drie keer per week naar Varadero, wat ideaal is voor individuele rondreizen op Cuba.

Met Airberlin naar Abu Dhabi

Met Airberlin naar Abu Dhabi

De grootste aanbieder

“airberlin is de grootste aanbieder voor langeafstandsvluchten vanaf Düsseldorf. Dit jaar hebben wij ons jarenlange Cuba-aanbod uitgebreid met de nieuwe vluchten naar Havanna en bovendien Boston en San Francisco opnieuw in ons luchtnet opgenomen. Komende zomer vliegen wij voor de eerste keer vanaf Düsseldorf naar Orlando, wat in het bijzonder voor Disney-fans en gezinnen interessant zal zijn”, aldus Merlin Schmischke, verantwoordelijk voor de toeristische afdeling bij airberlin.

 

 

Miami is al jaren een vaste factor binnen het luchtnet van airberlin en geldt dagelijks vanaf Düsseldorf evenals drie keer per week vanaf Berlin-Tegel als bestemming.

 

 

En net als in de voorgaande jaren vliegt airberlin één keer per week naar de Nederlandse Antillen: elke dinsdag starten de airberlin jets in Düsseldorf met als bestemming Curaçao. Ook het aanbod naar Mexico, met twee vluchten per week vanaf Düsseldorf naar Cancun is vast.

5 keer naar de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is zelfs vijf keer per week de bestemming van de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland. Twee keer wekelijks landt airberlin in Puerto Plata en drie keer per week in Punta Cana. Het aanbod naar de Dominicaanse Republiek werd in de zomer van 2016 ten opzichte van het jaar ervoor met één frequentie verhoogd en zal ook volgende zomer als dusdanig worden aangeboden.
hotel-pier-cayo-dominicaanse-republiek
Alle vliegtuigen van airberlin voor langeafstandsvluchten beschikken over een Business Class met elk 19 comfortabele FullFlat-stoelen die ook aan de meest hoge eisen voldoet. De airberlin Business Class onderscheidt zich door een optimale privésfeer, uitstekend comfort en individuele service. In de Economy Class genieten passagiers van airberlin tijdens langeafstandsvluchten bovendien van 20 procent meer beenruimte op 46 XL-seats per vliegtuig. Met een zitplaatsafstand van ca. 91cm (36 inch) heeft airberlin volgens de gegevens van het vergelijkingsportaal Skytrax* bij de branchevergelijking daarmee de grootste zitplaatsafstand in de Economy Class op langeafstandsvluchten. Deelnemers aan het frequent flyer-programma topbonus kunnen hun gespaarde miles inwisselen voor XL-seats of upgrades naar de Business Class en sparen voor elke vlucht in de Business Class dubbel zoveel miles en kunnen zo sneller een hogere status behalen of hun status ontvangen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.