Méér boten op de Gebruikte-Botenbeurs Hoorn van 19 tot en met 21 augustus

Eind volgende week start de 8e editie van de Gebruikte-Botenbeurs Hoorn. Dit keer is er aanzienlijk meer keus voor de bezoekers dan vorig jaar, want het aantal ingeschreven boten is gegroeid. De meeste kaden zijn volgeboekt maar in de Karperkuil is nog plek voor last minute-beslissers. De botenbeurs staat centraal in de drukbezochte Hoornse editie van de Westfriese Waterweken, met jaarlijks 40.000 bezoekers.

De Gebruikte-botenbeurs in Hoorn

De Gebruikte-botenbeurs in Hoorn

De Gebruikte-Botenbeurs Hoorn is gratis toegankelijk. Er worden zo’n 150 boten te koop aangeboden. Tientallen boten worden door particulieren zelf verkocht, maar de meeste boten zijn afkomstig van werven en jachtmakelaars uit het hele land, tot Limburg aan toe. Door elkaar heen liggen zeiljachten, motorjachten en sloepen die op eigen kiel over het Markermeer zijn komen aanvaren. Op de wal vinden bezoekers trailers met sportboten en sloepen, afgewisseld door kramen en tenten met nautische producten en diensten. Er is voor elk wat wils want alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd.

 

 

Organisator Jan-Pieter Oosting van YachtFocus.com zegt: “De Hoornse botenbeurs is de opening van het najaars-verkoopseizoen en een belangrijk evenement voor de botenbranche. Tientallen kopers slaan hun slag tijdens de beurs of doen ideeën op. Ook als je een makelaar zoekt voor je boot is Hoorn een goede beurs, want je kunt er de beste professionals ontmoeten en hun diensten vergelijken. Daarnaast garandeert Hoorn een leuk dagje uit met veel winkels en goede horeca rondom de gezellige monumentale havens. Een feestje vinden wij het, als organisatoren.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.