Veel belangstelling: Masterclass Marketeer wordt contentmanager

Sinds de publicatie van het Handboek Innovatie in Marketing is er grote belangstelling door het hele land voor de workshop Innovatie in Marketing met als toepasselijke titel “Hoe bereik je de Gast”. Organisaties en recreatiebedrijven uit de Gemeente Aa en Hunze zijn bijgespijkerd in het veranderende speelveld van promotie, reclame en online marketing.

Het handboek Innovatie in Marketing

Het handboek Innovatie in Marketing

Binnenkort start er op de Veluwe een workshop voor ondernemers die zijn aangesloten bij het samenwerkingsinitiatief Heerlijk Harderwijk. Ook hier neemt de gemeente een stimulerende rol in.

Over Handboek Innovatie in Marketing

Het boek Innovatie in Marketing beschrijft de veranderende rol van de marketeer in de recreatiesector. Het boek is geschreven vanuit de praktijk en neemt de marketeer mee aan de hand om vooral inzicht te krijgen in wat wel en niet belangrijk is voor zijn bedrijf. Lezers ontvangen daarnaast tevens een whitepaper met daarin meer dan honderd touroperators inclusief kosten en het bereik. Het handboek is los te bestellen of als onderdeel van de Masterclass Innovatie in Marketing.

 

 

Over de Masterclass Innovatie in Marketing

Een logisch gevolg op de vele workshops is een reeks trainingen in een echte Masterclass. De opzet is een vierdaagse cursus waarin diverse experts aan bod komen. De consument zit steeds vaker online en via zijn smartphone ligt de wereld aan zijn voeten. Juist daarom wordt direct toepasbare marketing- en internetkennis steeds belangrijker. Ondernemers leren hoe ze hier concreet zelf mee aan de slag kunnen gaan. Op dit moment staan er al twee Masterclasses gepland, één in Zeeland en de andere in Elst. Voor beide locaties zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deelnemers komen uit de hele sector; van Roompot Vakanties tot Ardoer en van De Voltage tot de Julianatoren.

 

 

Extra cursus in het nieuwe jaar

Door de grote belangstelling en het aantal aanmeldingen zullen wij met ingang van het nieuwe jaar een derde cursusprogramma opstarten. De aanmeldingstermijn voor de derde cursus in het nieuwe jaar start vanaf 1 september a.s. Ook hier is het aantal deelnemers beperkt (maximaal 20) en is de verwachting dat de Masterclass snel volgeboekt zal zijn.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.