Wie wint de Marketing Innovatie Award?

De consument is de baas en weet precies wat hij wil. Welke organisatie is in staat om de verbinding te leggen door een optimale combinatie van off-online mediamiddelen? De winnaar van de allereerste Marketing Innovatie Award wordt aankomende maandag 23 november 2015 bekend gemaakt.

De Marketing Innovatie Award

De Marketing Innovatie Award

Jurylid Susanne Giesbers (Pleisureworld):

Van website tot blog en van radioreclame tot viral en van billboard tot kortingscoupon. Er zijn tegenwoordig zoveel marketingtools beschikbaar maar wie is in staat het hele palet aan middelen optimaal in te zetten voor een groter klantenbereik en een hogere conversie? De drie genomineerden voor de Marketing Innovatie Award laten zien dat ze creatief zijn en met een duidelijke visie doelgericht hun doelgroep weten te bereiken.

Genomineerden

De 3 nominaties (in willekeurige volgorde) gaan naar:

  • Walibi met de campagne #hardgaan
  • Expedia met blogger Daisy
  • De Zonnebloem met de campagne “Er kan zoveel meer”

Uitreiking

De uitreiking van de Marketing Innovatie Award vindt plaats om 17.00 uur in het Pleisureworld Paviljoen tijdens hospitality vakbeurs Welcome op maandag 23 november 2015. De uitreiking is gratis toegankelijk ná registratie op de website van Welcome.

 

ZIE OOK: Van bangerik naar adrenalinekick in Walibi

 

Jury

De vakjury van de Marketing Innovatie Award bestaat uit Martin van Kranenburg (Onlinebeinvloeden.nl), Patrick Mulder (Verkeersbureaus.info), Ruud Steenhuisen (Duitsland expert) en Susanne Giesbers (Pleisureworld).

Comments are closed.