Wil jij een individuele stadswandeling maken in Hanzestad Zwolle?

Zwolle ontdekken tijdens een stadswandeling? Dat kan weer in de zomervakantie. Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tot en met 27 augustus 2016 ontdekt u de leukste plekjes van de Hanzestad Zwolle, tijdens de historische stadswandeling ‘Tour de Hanze’.
individuele-rondleiding-zwolle

Weetjes van de stadsgids

Tijdens de ± 2 uur durende historische stadswandeling verhaalt de stadsgids over de geschiedenis van de Hanzestad en u bezoekt daarbij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. De wandeltour voert o.a. langs ‘Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren’ en de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort. De ervaren stadsgids vertelt u onderweg over de Hanze, talloze gevels en bouwstijlen. Tevens kunt u een groot aantal monumenten als de Schepenzaal en de Grote- of St. Michaëlskerk van binnen bezichtigen (indien beschikbaar). De kosten bedragen € 6,00 p.p.

 

 

De wandeling start om 14.00 uur bij het Stedelijk Museum Zwolle, Melkmarkt 41. Reserveren is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen per wandeling. Inschrijven kan via de website. Daar vindt u bij het item stadswandelingen de stadswandelingen op inschrijving. U kunt hier via de reserveringsbutton online reserveren. Ook voor andere groepsuitjes in Overijssel kunt u bij VVV Overijssel terecht.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.