Verrassingsreis the next level: slaap je in een boomhut, tipi of oud treinstel?

Reisorganisatie srprs.me blijft haar reizigers verrassen. Naast Citytrips, Sunsations, Adventures en andere vaste thema’s biedt de organisatie nu ook verrassingsreizen aan in een maandelijks wisselend thema. Alle thema’s van srprs.me hebben één aspect met elkaar gemeen: je ontdekt pas op het moment van vertrek waar je naartoe gaat.

Een verrassende accommodatie

Een verrassende accommodatie

Deze maand kozen (potentiële) reizigers van srprs.me het nieuwe thema door videopitches in te zenden en te stemmen. And the winner is? Het thema “Unusual Accommodations”!

 

 

Unusual Accommodations: dubbele verrassing

Met dit nieuwe maandthema wordt je verrassing twee keer zo groot. Naast het last-minute ontdekken van je bestemming, krijg je namelijk ook een uiterst bijzondere slaapplek toegewezen. Zoals srprs.me stelt: “you’ll go wherever you’re meant to go”. Zo kan het zomaar zijn dat je de nacht doorbrengt in een boomhut, tipi of oud treinstel. Boek je dit thema, dan reis je met je eigen auto of motor. Een week voor vertrek ontvang je een kraskaart en roadmap en een link naar je profielpagina waarop je de weersverwachting ter plaatse kunt checken. Zo weet je in ieder geval wat je ongeveer moet inpakken. Voordat je van huis gaat, ontdek je de rijrichting vanaf jouw adres door een eerste krascode open te krassen. Onderweg vertelt een tweede krasvlak op je roadmap je wat je bestemming is. Een derde krasvlak, die je voor de ultieme verrassing pas vlak voor aankomst open krast, onthult het adres van je accommodatie. Je bestemming kan zich zowel in binnen- als buitenland bevinden. Verder kun je kiezen tussen een “Unusual Hotel” (een hotel met een bijzonder tintje; vanaf € 80,- p.p.p.n. excl. maaltijden) of een “Unusual Accommodation” (volledig over de top, alles is mogelijk; vanaf € 140,- p.p.p.n. excl. maaltijden). Dit thema is alleen in augustus te boeken, maar je mag wel het gehele jaar vertrekken. Volgende maand wordt er weer een nieuw thema gelanceerd. Stay tuned…

 

 

srprs.me

srprs.me, opgericht in 2014, is een blind break reisorganisatie die je pas op het vliegveld of ‘on the road’ vertelt waar je naartoe gaat. Geheel on-trend vindt srprs.me dat het tijd is om spontaniteit terug te brengen in het reizen, je eigen herinneringen te maken en je vakantie niet langer “kapot te googelen”. Want de mooiste dingen maak je mee als je geen verwachtingen hebt. Er zijn blind breaks in de thema’s Adventure, Broke, City Tripping, Honeymoon & Luxury, Multi City, Road Tripping, Solo Together, Sunsation en het steeds wisselende Thema van de Maand. Een week van tevoren ontdek je wat de temperatuur ter plekke is en hoe laat je op het vliegveld of bij een auto-checkpoint moet zijn. Hier vul je een krascode in op je smartphone. Surprise, je gaat naar…

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.