Voordelig de Indian Summer ontdekken in Canada

Air Transat biedt voor vertrekken in september en oktober voordelige tarieven naar Canada. Ideaal voor reizigers die tijdens de najaarsvakantie willen genieten van de Indian Summer. Voor veel reizigers is de Indian Summer de mooiste periode van het jaar voor een bezoek aan Canada.

De Indian Summer in Canada. Foto: Edith Blokland

De Indian Summer in Canada. Foto: Edith Blokland

De bijzondere kleuren van de bomen zorgen voor spectaculaire aangezichten in de nationale parken. Met Air Transat kan men voordelig naar steden als Toronto, Montreal, Calgary en Vancouver vliegen. Rechtstreeks naar Toronto vliegen is al mogelijk vanaf €399 retour per persoon. Bij dit tarief is één stuk bagage tot 23 kilo gratis in te checken. Het aantal beschikbare stoelen voor dit tarief is beperkt dus snelheid bij het boeken is gewenst.

 

 

Indian Summer

De Indian Summer is een warme en droge periode in het najaar. In deze periode kleuren de bladeren van loofbomen, vooral van de esdoorns die veel in Canada staan, diep rood en oranje. Vanuit de steden die Air Transat aanvliegt, is het eenvoudig om de Canadese Indian Summer te ervaren. Oost-Canada beschikt over loofbossen die het volledige Indian Summer gevoel geven en is aan te reizen via de luchthavens van Toronto en Montreal. Reizend langs de Saint Lawrence rivier ervaart men complete rust in een natuurrijke omgeving. Toronto is een prima bestemming voor een city trip met bekende bezienswaardigheden als de CN Tower en het kasteel Casa Lomo. Voor het Indian Summer gevoel bezoekt men Tommy Thompson Park, een kunstmatig schiereiland langs Lake Ontario.

Vanuit Vancouver in West Canada kunnen bezoekers een rondreis maken door de prachtige natuur van de Rocky Mountains. Men komt onderweg bossen, bergen, watervallen en eilanden tegen. De bomen hebben de meest prachtige kleuren en er is zelfs kans op het zien van beren en elanden. In Vancouver stad zijn de Indian Summer kleuren ook volop te aanschouwen in het stadspark Stanley Park en in de parken op Vancouver Island.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.