Roodkapje Mini-musical in de Julianatoren

Op 13 augustus kunnen bezoekers genieten van de mini-musical van Roodkapje. Het eeuwenoude sprookje wordt door Van Hoorne Entertainment in een nieuw jasje gestoken en is vanaf september te zien in de grote theaters. Echter bezoekers van de Julianatoren kunnen dus zaterdag al van deze fantastische familievoorstelling genieten. De rol van Roodkapje wordt gespeeld door Maud Mulder.

De Roodkapje minimusical

De Roodkapje minimusical

Familievoorstelling vol muziek

Tijdens deze 30 minuten durende show vertelt Meneer Kaasgaaf samen met een aantal échte sprookjesfiguren het verhaal van Roodkapje, ondersteund door vrolijke liedjes uit de nieuwe familiemusical. Meneer Kaasgaaf neemt het publiek mee in het bekende sprookje van het meisje met het rode manteltje dat door haar moeder het bos in wordt gestuurd om haar zieke oma te bezoeken en een mandje met lekkers te brengen. Als Roodkapje van het pad raakt en in het bos een wel heel bijzondere wolf ontmoet, begint een avontuur vol spanning, humor en de prachtige liefde die opbloeit tussen Roodkapje en haar held, Jager Benjamin.

 

 

AFAS Sprookjesweken

De Zomeravonden op zaterdag zijn onderdeel van de AFAS Sprookjesweken in de Julianatoren. De AFAS Sprookjesweken zijn er nog tot en met 14 augustus en bieden een scala aan entertainment. Zo kun je naar het AFAS Sprookjesconcert, ontmoet je al je favoriete sprookjesfiguren waaronder Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en nog vele andere bekende figuren.

De mini-musicals van Roodkapje tijdens de Zomeravond op 13 augustus vinden plaats om 17:00, 18:00 en 19:00 uur in het Jul & Julia theater. De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.