Julianatoren genomineerd voor “Leukste uitje van NL”

Vanaf maandag 2 november kan er gestemd worden op de genomineerden voor de titel “Leukste uitje van Nederland 2016”. De ANWB organiseert voor de zesde jaar deze verkiezing. Dankzij de bezoekersaantallen en haar landelijke uitstraling is ook Julianatoren genomineerd voor deze publieksprijs.

De Julianatoren

De Julianatoren

Genomineerden

Van 2 november 2015 tot en met 2 januari 2016 kan er gestemd worden op je favoriete uitje. Alle uitjes worden beoordeeld op vijf criteria. Het hoogst gewaarde uitje wint de titel.

 

ZIE OOK: Kikker viert 25e verjaardag in de Julianatoren

 

Naast de Julianatoren maken nog 26 andere uitjes kans op deze prijs. O.a. Apenheul, Dolfinarium, Koninklijke Burgers’ Zoo, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Nederlands Openluchtmuseum, Ouwehands Dierenpark komen voor in de lijst met genomineerden. De top 3 wordt in de week van 21 tot en met 25 maart 2016 bekend gemaakt.

 

 

Comments are closed.