Pokémons vangen bij Pokémon ‘hotspot’ Zuiderzeemuseum

Voor de ruim twee miljoen Pokémon GO spelers is een bezoekje aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen nog aantrekkelijker geworden. Met wel 16 Pokéstops en 3 Gyms is het buiten- en binnenmuseum een ware Pokémon ‘hotspot’. Met name de aanwezigheid van de drie Gyms is bijzonder. Hoewel het spel zeker niet alleen door jongeren wordt gespeeld, zal in veel gezinnen de aanwezigheid van zoveel Pokémon faciliteiten, een extra reden vormen om naar het museum te komen.
zuiderzeemuseum-pokemon-hotspot

De museummedewerkers zien dan ook op veel plekken bezoekers ingespannen naar hun schermpje turen, blij verrast met de vangst in het museum. Het museum had afgelopen een topweek week met maar liefst 12.000 bezoekers. Maar sommige spelers gaan te ver in hun passie voor het spel en hebben geprobeerd na sluitingstijd Pokémon in het museum te vangen of te trainen. Vorige week was er zelfs iemand die om 4 uur ‘s nachts het museum dacht te kunnen betreden. Zij zijn erachter gekomen dat het museum 24 uur per dag streng wordt beveiligd en zijn uiteraard onmiddellijk gesommeerd het terrein te verlaten.

 

 

Lure Modules aan tijdens Zomeravonden

Om de Pokémon spelers iets extra’s aan te bieden worden er tijdens de Zomeravonden, op woensdag 3, 10 en 17 augustus, gedurende 4 uur zogenaamde Lure modules ingezet. Door middel van deze Lure modules worden er extra Pokémon naar het museum getrokken. Van 17.00 uur tot en met 21.00 uur kunnen de spelers voor een zomeravondtarief van €7,50,- het buitenmuseum bezoeken en tegelijkertijd met elkaar battelen in de Gyms en Pokémon vangen bij de Pokéstops.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.