Corendon trotse partner Euro Pride 2016

Onder het motto ‘Join us wherever you fly’ vaart reisorganisatie Corendon mee tijdens de Canal Parade van Euro Pride 2016 op zaterdag 6 augustus a.s.
Als een van de grootste reisorganisaties in Nederland met een grote diversiteit aan medewerkers is Corendon er trots op deel te nemen aan deze jaarlijkse botenparade door de Amsterdamse grachten.

Corendon is partner van de Euro Pride

Corendon is partner van de Euro Pride

Corendon’s Atilay Uslu:

Bij ons werken mensen van verschillende leeftijden, etnische achtergronden, levensovertuiging en seksuele geaardheid. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn binnen onze organisatie, maar zeker ook in de samenleving. Respect en tolerantie naar elkaar toe is voor ons van groot belang en dat dragen we ook uit naar onze klanten. Vrijheid om jezelf te kunnen zijn is een groot recht. Tijdens de Euro Pride willen we die vrijheid met elkaar vieren!

 

 

Boeing Boot

De Corendon boot biedt plaats aan ruim 150 mensen en heeft de uitstaling van een Boeing 737 vliegtuig. Er is een cockpit aan boord, inclusief piloten en een drag-queen purser.
De Corendon crew bestaat verder uit medewerkers van verschillende onderdelen van de reisorganisatie en genodigden.

Join us wherever you fly

De Corendon crew staat garant voor een groot feest aan boord, maar wil ook alle toeschouwers op de kade betrekken bij de parade. Door op een ludieke manier de welbekende life-safety instructies die je aan boord van een vliegtuig krijgt, uit te beelden hoopt de crew dat iedereen langs de kant mee gaat doen. Zodat niet alleen op het water, maar ook voor iedereen op de kade de Euro Pride 2016 een onvergetelijk feest wordt.

 

 

Euro Pride 2016 – Join our Freedom

Ieder jaar heeft een andere Europese stad de eer om de Euro Pride te organiseren. En dit keer is het de beurt aan Amsterdam. De organisatoren van de jaarlijkse Amsterdamse Gay Pride zetten alles op alles om van editie 2016 een heel speciale versie te maken. Met de start op 23 juli jl. met Pink Saturday is Euro Pride uitgegroeid tot een groots festival van maar liefst 15 dagen met ruim 200 activiteiten. De Canal Parade is een van de hoogtepunten van het festival. Het thema van Euro Pride 2016 is: ’Join our freedom, feel free to join us!’

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.