Dubbel zo veel reisplezier bij langeafstandsvluchten

Abu Dhabi is altijd wel een reis waard en trekt jaar na jaar meer vakantiegangers aan. Alleen al afgelopen jaar bezochten 148.177 passagiers uit Duitsland het emiraat. Nu hebben passagiers van airberlin voor het eerst de mogelijkheid om het emiraat tijdens een langere stopover in Abu Dhabi te ontdekken.

Met Airberlin naar Abu Dhabi

Met Airberlin naar Abu Dhabi

Eenvoudiger dan ooit tevoren kunnen zo tijdens een vakantie meteen meerdere bestemmingen op het gezamenlijke luchtnet van airberlin, Etihad Airways en de partnermaatschappijen van Etihad Airways worden ontdekt. Na het boeken van de vlucht, boekt men zijn stopover-programma in het ongeveer zes vlieguren verwijderde Abu Dhabi.

 

 

Het nieuwe aanbod houdt in dat men twee nachten in Abu Dhabi kan doorbrengen, hiervan echter slechts één nacht betaalt, voordat men weer verder vliegt. De overnachting is reeds vanaf 37 USD beschikbaar. Het aanbod bestaat uit meer dan 50 hotels in Abu Dhabi evenals vijf hotels in het naburige emiraat Dubai. De aanbieding geldt alleen in combinatie met een aansluitende vlucht met Etihad Airways of een van de partner-airlines. Veel attracties ter plaatse zijn met het stopover-programma voor de tweede persoon gratis. De activiteiten kunnen aan de hand van verschillende criteria zoals strand, trouwerij, shopping of spa worden geselecteerd.

Abu Dhabi is op grond van zijn geografische ligging tussen Europa en Azië optimaal voor een tussenstop. Een van de vele varianten is bijvoorbeeld een tweedaags verblijf in Abu Dhabi met shopping, de snelste achtbaan ter wereld en een uitstapje naar de woestijn voordat de reis wordt voortgezet met duiken op de Maldiven.

 

 

Airberlin en Etihad Airways bieden gezamenlijk dagelijkse non-stopvluchten aan vanaf Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, München, Wien en Zürich naar Abu Dhabi. In totaal vliegen de airlines 70 keer per week naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast profiteren passagiers van comfortabele aansluitingen in Arabië, Azië, Afrika en Australië. Samen vliegen Etihad Airways en airberlin op 227 bestemmingen in 83 landen en vervoeren zij meer dan 40 miljoen passagiers per jaar.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.