Wereldmarktleider in zoeken van activiteiten gaat samenwerking aan

Marketing- en communicatiebureau AVIAREPS is een samenwerking aangegaan met Viator, de online wereldmarktleider op gebied van het zoeken, vinden en boeken van excursies en activiteiten.

AVIAREPS

AVIAREPS

Het AVIAREPS netwerk, met haar 57 kantoren in 45 landen, zal Viator, dat onderdeel is van TripAdvisor, vanaf augustus ondersteunen bij activiteiten. De focus van de werkzaamheden ligt op pr, marketing en sales. “AVIAREPS werkt voor een groot aantal merken uit de reisbranche die een divers, wereldwijd en groeiend publiek bereiken. We zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe samenwerking die onze leveranciers een uitgebreid wereldwijd distributiekanaal aanbiedt”, aldus Ken Frohling, Vice-President Business Development van Viator.

 

 

Martijn Strijker, General Manager van AVIAREPS Benelux:

Toegang tot Viator betekent dat bezoekers uit de hele wereld kunnen kiezen uit een selectie van aanbevolen attracties en excursies. Onze opdrachtgevers kunnen de klantenbinding verder versterken en hun verdienmodel verbeteren.

 

 

De samenwerking biedt klanten van AVIAREPS de mogelijkheid, excursies en activiteiten toe te voegen aan hun websites en andere distributiekanalen, zoals de inzet van mailingen voorafgaand aan vertrek. De portfolio van AVIAREPS Benelux bestaat uit airlines, cruiserederijen, verkeersbureaus en bestemmingen. Bekende namen zijn Aer Lingus, South African Airways, Holland America Line, Oman en Noorwegen. Het aanbod van Viator omvat meer dan 40.000 excursies, attracties en activiteiten op ruim 2000 wereldwijde bestemmingen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.