Kids ZwemparadijsTip! 2016 winnaars bekend

Ruim 3000 kids en ouders hebben bepaald bij welke accommodaties je de állerbeste zwemparadijs vakantie viert. Zij stemden tussen 25 juni en 25 juli op hun favoriet in de Kids ZwemparadijsTip! competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de beste vakantieadresjes in Nederland, België en Duitsland worden onderscheiden in vijf categorieën.

Een zwemparadijs voor kids

Een zwemparadijs voor kids

Dit jaar werd voor het eerst ook het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk toegekend aan de beste accommodaties met aquapark in heel Europa. Per categorie is nu door het grote publiek een absolute winnaar gekozen.

 

 

De categorieën en winnaars

  • Vakantie met aquapark: Attractie & Vakantiepark Slagharen
  • Vakantie met aquapark Europa: Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa
  • Vakantie met subtropisch zwemparadijs: Center Parcs Erperheide
  • Vakantie met overdekt zwembad: Vakantiepark Hof van Saksen
  • Vakantie met waterspeeltuin: Sprookjescamping de Vechtstreek
  • Vakantie met zwemvijver: Vakantiepark Beerze Bulten

 

 

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2016

Waterpret op het vakantieadres is een erg populair en belangrijk criterium bij de vakantiekeuze voor gezinnen. Om hotels, campings en vakantieparken die waterpret hoog in het vaandel hebben staan te belonen, reikt Kids Vakantiegids jaarlijks het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit. Uit een lijst van honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd. Ook is gelet op de beoordeling door gezinnen en de mogelijkheid tot het volgen van zwemlessen. Voor de nieuwe categorie Vakantie met aquapark Europa zijn alle kindvriendelijke accommodaties met een eigen – of vlak bij een – aquapark in Europa beoordeeld. Per categorie koos het publiek vervolgens één absolute winnaar, door tussen 25 juni en 25 juli te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip! website. Er werd ruim 3000 keer gestemd.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.