Beleef het Vijlerhoffeest met Anderkovver op Woensdag 27 juli 2016

Woensdagavond 27 juli 2016 vindt het jaarlijkse Vijlerhoffeest wederom plaats op het feestterrein tegenover Hotel-Restaurant Vijlerhof in Vijlen. Voor de muzikale invulling is ook dit jaar gekozen voor Anderkovver.

vijlerhoffeest-anderkovver

Anderkovver

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. De bandleden van Anderkovver staan met ongelooflijk veel plezier op het podium en stralen dit ook uit. Als u deze band undercover ziet en hoort optreden, komt u al snel tot de ontdekking dat de bandleden de covers anders dan doorgaans gebruikelijk benaderen.

 

 

Anderkovver speelt muziek uit alle stijlen en windstreken, op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid. De variatie in speelstijlen, in combinatie met een stuk spontaniteit in de optredens, draagt ertoe bij er een geslaagd feest van te maken.

 

 

Voor diegenen die het iets rustiger aan willen doen: Anderkovver is ook perfect te zien en te beluisteren op de aangrenzende terrassen. Het feestterrein zal voor deze gelegenheid geheel worden overdekt, zodat de weersomstandigheden geen roet in het eten kunnen gooien. Vanaf 20.00 uur zal er een non-stop programma worden geboden met hapjes en drankjes waaronder een barbecue. De toegang is geheel gratis.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.