Ontdek de Primeur op Camperbeurs Hardenberg

Een primeur op de Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg, want voor het eerst zijn de Benimar Tessoro 486 en de Benimar Tessoro 440 te zien voor het publiek.
logo-camperbeurs

Naast deze bijzondere primeur, is er tijdens Camperbeurs Hardenberg meer te zien en te doen. Zo is er in de buitenlucht een demonstratie van het stoomreinigen van interieur en exterieur van een camper. Dit wordt gegeven door De Autostomerij.

 

 

Gratis campercheck

Verder kunnen bezoekers van Camperbeurs Hardenberg kosteloos deelnemen aan een korte campercheck. Deze wordt georganiseerd door Camper Club Nederland. Bezoekers dienen zich wel vooraf aan te melden voor de check via hardenberg@evenementenhal.nl.

Tijdens de korte campercheck wordt de gasdruk- en vochtmeting gecontroleerd. Ook de banden op zicht worden gecontroleerd; diepteprofiel wordt gemeten en de DOT code wordt gecheckt. Na afloop van deze campercheck ontvangt de bezoeker een adviesbon van Camper Club Nederland en tevens een leuk presentje.

 

 

Camperbeurs Hardenberg vindt dit jaar plaats op 23, 24 en 25 september in Evenementenhal. De beurs is met name interessant voor exposanten op het gebied van camperaccessoires, -bouwers, -magazines, verzekeringen, nieuwe campers, occasions, technische onderdelen en voortenten.

Belangstellenden die willen deelnemen als exposant kunnen een inschrijfformulier vinden via www.evenementenhal.nl/camper.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.