Tinker wil doorstart met VLM Airlines

Het Belgische VLM Airlines vroeg eind juni faillissement aan maar tot heden is van een overname of doorstart nog geen enkele sprake. Tinker zou VLM Airlines in afgeslankte vorm willen laten doorstarten. De airport transfer service werkt nauw samen met de curator en de bank om dit mogelijk te maken.
tinker-luchthaven

Verkeer tussen luchthavens

“Dit sluit perfect aan op ons huidig verkeer tussen de luchthavens. Op deze manier kunnen we vervoer nog efficiënter aanbieden.” aldus Rob van Strien, founder van Tinker. Voor Tinker is dit een perfecte aanvulling op hun al bestaande grondnetwerk in Europa. Gerben Abbink, founder van Tinker vult aan: “Het zou zonde zijn om de bestaande arbeidsplaatsen en de daarmee opgebouwde kennis verloren te laten gaan.” Van de huidige 160 werknemers zou een derde aan kunnen blijven.

Tinker denkt de komende week goede vooruitgang te kunnen boeken met de betrokken partijen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.