Ontdek Just for Her: bomvol activiteitenprogramma speciaal voor vrouwen

Met het ‘Just for Her’-programma organiseert Val Gardena deze zomer allerlei activiteiten speciaal voor vrouwen. De tijd van de Tupperware-party’s is verleden tijd, tegenwoordig draait het om actief zijn. Val Gardena, gelegen in Noord-Italië in het hart van de Dolomieten, biedt tal van mogelijkheden voor een actieve vakantie met zus, moeder, dochter, tante of vriendin.
val-gardena-just-for-her

Van kruiden-wandelingen en e-bike tours met een ePowered ontbijt tot kookcursussen op de boerderij. Gasten die in een Val Gardena Active accommodatie verblijven, kunnen gratis of voor een gereduceerd tarief gebruik maken van alle activiteiten.

Val Gardena

De vakantieregio Val Gardena, met de drie pittoreske dorpjes Ortisei, St. Christina en Selva Gardena, vormen het ideale uitgangspunt voor een actieve, ontspannen vakantie. Met het ‘Ladies Special’ programma organiseert Val Gardena Active dagelijks tal van activiteiten en mogelijkheden waarin actie en ontspanning elkaar afwisselen.

 

 

Samen met zus, moeder of vriendin op pad

Wie meer wil weten over de lokale specialiteiten uit de meest culinaire regio van de Dolomieten, maakt een ‘Herbal walk’ met een gids die alles vertelt over wilde kruiden en medicinale planten in combinatie met een proeverij. Altijd al willen weten hoe je de lekkerste verse pasta maakt? Boerin Anna leert je dit typisch Italiaanse gerecht te bereiden. Of start de dag vroeg met een e-bike tour. Onderweg word je getrakteerd op een ePowered ontbijt waarna de fietstocht door de prachtige vallei wordt vervolgd. Vakantiegangers die ’s ochtends rustig willen opstarten, nemen deel aan een yoga-stretch-sessie.

 

 

Liever alleen op pad? Val Gardena Active stelt ook een activiteitenprogramma op maat samen. Met deze individuele programma’s geniet je van een perfecte vakantie. Consumenten vinden meer informatie over de activiteiten van Val Gardena Active op www.valgardena-active.com

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.