CityZapper vernieuwt, breidt uit en straalt meer dan ooit

CityZapper inspireert al ruim 14 jaar stedentrippers met uitgebreide online city guides en nieuwsberichten over reizen. In 2016 vond de redactie het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Daarom presenteert het platform nu met trots het nieuwe logo en het nieuwe design.
website-cityzapper

Nieuw look

Christian Clerx, initiatiefnemer en uitgever over de vernieuwingen van het platform: “CityZapper was jarenlang te herkennen aan de paarse kleur maar voor de nieuwe look is gekozen voor fris turkoois en dat doet het nieuwe design stralen. Ook het logo onderging een metamorfose, met nu een minimalistische skyline als vertegenwoordiging van onze liefde voor stedentrips.”

 

 

Met deze nieuwe look staat de redactie weer klaar om reizigers volop te inspireren met persoonlijke en zorgvuldig geselecteerde tips voor de beste bezienswaardigheden, restaurants, hotspots en musea van steden over de hele wereld.

 

 

Ruim 100 stadsgidsen zijn beschikbaar en met het nieuwe design komt alle content het beste tot zijn recht op overzichtelijke wijze. De app ontwikkelt natuurlijk gewoon mee met de website en is tegelijk met de design-metamorfose ook volledig geoptimaliseerd voor de iPad. Favoriete tips zien er nu op elk device prachtig uit.

Wegwijzer

De stadsgidsen zijn online te bekijken op de website en app maar ook offline te downloaden op de app voor optimaal gebruik on the go, zonder dure datakosten. Tijdens een wandeling door de stad van het moment ontvang je een handige push-notificatie wanneer je je op 100 meter van een bepaalde hotspot bevindt. Zo navigeer je met gemak langs de beste plekjes van de stad.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.