De stieren zijn los in Slagharen!

Vandaag is op feestelijke wijze de attractie El Torito heropend in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de voormalige Octopus om te bouwen met een nieuw thema dat in lijn ligt met het Wilde Westen. Tevens is de attractie op het gebied van techniek volledig gereviseerd.

El Torito in Slagharen

El Torito in Slagharen

Transformatie van vis naar stier

De ronddraaiende attractie de Octopus heeft een complete transformatie ondergaan. Na 43 jaar is er afscheid genomen van de vissen en kunnen de bezoekers vanaf vandaag in een doldwaze stier stappen. Tegelijkertijd is ook de achterwand van de attractie aangepast. Geïnspireerd op het Bryce Canyon National Park is een bergachtig landschap gecreëerd. “Met deze transformatie komen we weer een stap dichterbij het creëren van het Wilde Westen-gevoel”, aldus algemeen directeur Wouter Dekkers.

 

 

Bedenk een naam voor de stier

Bezoekers konden tijdens een ludieke actie een naam insturen voor één van de twintig stieren. Uit bijna 700 inzendingen zijn de leukste namen uitgekozen, waaronder Buck, Doozer en Brutus. De bedenkers van de namen waren uitgenodigd voor de opening en hebben als eerste een ritje kunnen maken in El Torito.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.