Al meer dan 10.000 “Happy Losers” hebben hun verloren voorwerpen terug

Op donderdag 14 juli heeft de 10.000e verliezer zijn verloren voorwerp weer teruggevonden met iLost, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste online gevonden voorwerpen platform. Binnen drie jaar tijd zijn er meer dan 40.000 gevonden voorwerpen geregistreerd door particulieren, organisaties en festivals waaronder het Rijksmuseum, Walibi, SAIL Amsterdam, Van der Valk Hotels, stadsvervoerder HTM en vele gemeenten.

iLost

iLost

De 10.000e match, een nieuwe mijlpaal voor iLost. “Al geruime tijd zaten wij met het team in spanning wanneer de 10.000e match zou worden gemaakt”, vertelt Hanneke Stegweg, oprichtster van iLost. “Met zijn allen hebben wij de laatste weken de teller op de website in de gaten gehouden. We zijn verheugd dat de fotocamera weer terug is bij haar rechtmatige eigenaar via onze klant het Rijksmuseum”. Zelfs een Facebook winactie was opgezet waarbij men toegangskaartjes voor Walibi Holland kon winnen door te raden wanneer de 10.000e match zou worden gemaakt.

 

 

Over iLost

“Ben je iets verloren? Check iLost”. iLost is namelijk het online gevonden voorwerpen platform voor zowel organisaties als particulieren. Via iLost zet je een gevonden voorwerp binnen 30 seconden online en kunnen de verliezers gemakkelijk tussen de voorwerpen zoeken naar hun verloren voorwerp. Verliezers kunnen zijn/haar voorwerp claimen en door aan de controlekenmerken te voldoen, wordt de match gemaakt. De “Happy Losers” kunnen vervolgens zijn/haar voorwerp ophalen bij de organisatie of het laten thuisbezorgen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.