Thailand: de ultieme familiebestemming

Een verre reis maken met kinderen? Thailand is de perfecte familievriendelijke bestemming! Van heerlijke stranden, een divers landschap en een aangenaam klimaat tot kindvriendelijke resorts, tal van activiteiten en goede voorzieningen, Thailand heeft alles voor een geweldige gezinsvakantie. Het land is makkelijk bereisbaar, veilig en de vriendelijke Thaise bevolking ontvangt kinderen met open armen. Dus waar wacht je nog op? Pak de koffers en ga op avontuur met het hele gezin in het land van de tuktuks, tempels en bountystranden!

Eilandhoppen in Thailand

Eilandhoppen in Thailand

Thailand is enorm veelzijdig. Kies voor een culturele vakantie met tempelbezoeken en heerlijk lokaal eten in de adembenemend mooie groene berglandschappen van Noord Thailand, ontdek het bruisende stadse leven in Bangkok of kom volledig tot rust op een van de prachtige tropische eilanden in het zuiden. Het kan allemaal.

 

 

Van speelparadijzen in Bangkok tot relaxte parkjes in Chiang Mai

Wanneer je naar Thailand reist kom je in de meeste gevallen aan in Bangkok. Ondanks dat deze stad druk en hectisch lijkt, biedt Bangkok voldoende faciliteiten en activiteiten voor jonge wereldreizigers. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Sea Life Bangkok, het grootste aquarium van Zuidoost-Azië, ga een middagje naar de indoor speeltuin Funarium of breng de dag door met het hele gezin in de Dusit Zoo. Vanuit Bangkok kun je makkelijk doorreizen naar het bergachtige noorden van Thailand. Chiang Mai en Chiang Rai zijn prachtige, relaxte steden waar je het traditionele Thailand kan leren kennen. Naast de vele tempels zijn hier ook veel parken en speeltuintjes en zijn er ’s avonds genoeg heerlijke Thaise restaurants te vinden waar rekening wordt gehouden met de kleintjes.

 

 

De ultieme strandvakantie met het hele gezin

Thailand heeft tal van prachtige tropische eilanden die zich perfect lenen voor een ontspannen familievakantie. Koh Samui ontvangt kinderen met open armen met brede, rustige stranden waar ze eindeloos kunnen spelen en zwemmen. Mochten ze klaar zijn met al het zand, dan is er in het binnenland ook voldoende te beleven. Een wandeling naar spectaculaire watervallen bijvoorbeeld of een bezoekje aan een vlindertuin, of zelfs een bioscoopbezoek. Voor ouders zijn er heerlijke spa’s, leuke bars en toprestaurants. Koh Lanta is ook zo’n bestemming, met de fijnste hotels en resorts, heerlijke stranden en tal van activiteiten. Daarbij is Phuket ook een echte gezinsbestemming met de mooiste resorts die speciaal zijn ingericht voor kinderen. Perfect voor als je ontspannen wil genieten van zon, zee en strand. Thailand is vanuit Nederland uitstekend bereikbaar met verschillende luchtvaartmaatschappijen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.