Voor ‘s werelds grootste reggae festival naar Jamaica

Het grootste Reggae festival ter wereld, Reggae Sumfest, vindt ook dit jaar weer plaats in het Jamaicaanse Montego Bay. Van 17 tot 23 juli treden nationale en internationale reggae artiesten op. Jaarlijks reizen tot 55.000 muziekliefhebbers uit de hele wereld naar Montego Bay om dit reggae spektakel mee te maken.

Ontdek het Reggae Sumfest in Jamaica

Ontdek het Reggae Sumfest in Jamaica

De eerste dag van het festival begint met de “Sumfest Beach Party” bij Aquasol Theme Park in het Walter Fletcher Beach Complex. Op de dinsdag is witte kleding is vereist bij het “Blitz All White Party” op Pier 1, waar ook op donderdag 21 juli de “Sound Explosion Night” plaatsvindt.
Gedurende het weekeinde is het Catherine Hall Entertainment Complex het decor voor de “Dancehall Night” op 22 juli en zaterdag 23 juli is “Reggae Night” met voornamelijk nationale artiesten.

 

 

Het sinds 1993 bestaande festival, dat zich niet alleen maar op reggae richt, is ook open voor andere muziek genres. Internationale sterren als Jay-Z, Rihanna en 50 Cent waren al op het podium. Voor het komende festival zijn onder andere Beenie Man, Bounty Killer, Barrington Lee, Sanchez, Luciano en Tarrus Rilley vastgelegd.

Voor het eerst kunnen reggae fans vanuit de hele wereld via de website www.reggaesumfest.com inloggen op de 360 Live Stream en dagelijks mee genieten van dit festival.
Montego Bay, in het noordwesten van het eiland, is de tweede grootste stad van Jamaica. Een populaire toeristische bestemming met vele attracties en een uitstekend startpunt voor een rondreis door Jamaica langs de andere regio’s Ocho Rios, Port Antonio, Kingston, de Zuidkust en Negril.

 

 

Voor het eerst kunnen reggae fans vanuit de hele wereld via de website inloggen op de 360 Live Stream en dagelijks mee genieten van dit festival.
Montego Bay, in het noordwesten van het eiland, is de tweede grootste stad van Jamaica. Een populaire toeristische bestemming met vele attracties en een uitstekend startpunt voor een rondreis door Jamaica langs de andere regio’s Ocho Rios, Port Antonio, Kingston, de Zuidkust en Negril.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.