Een goede camera mag niet ontbreken in je handbagage

Veel travel bloggers zijn bang dat hun telefoon of iPad leeg tijdens hun reis en nemen daarom een powerbank mee, blijkt uit onderzoek van Verkeersbureaus.info. Fotograaf en contributor Theo Molenaar zorgt er altijd voor dat er een goede camera in zijn handbagage zit. Verkeersbureaus.info vroeg Nederlandse bloggers naar de inhoud van hun handbagage.
wat-zit-er-in-jouw-koffer

Wat zit er in de tas van Theo Molenaar?

In de tas van fotograaf en contributor Theo Molenaar van Theo Molenaar Travel Photography vind je natuurlijk veel camera’s en alle benodigdheden. Op een lange reis neemt hij altijd een camera met 16-35, 24-120 en 70-200 mee en daarnaast ook nog een tweede camera, samen met de afstandsbediening. Ook vind je in zijn handbagage natuurlijk altijd een iPhone en iPad, waar alle reisgidsen, handleidingen van de camera’s, e-books en een serie handige apps op staan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals veel andere bloggers neemt Theo altijd een powerbank, notitieblok, een aantal reservebatterijen en natuurlijk zijn paspoort mee (inclusief een gelamineerde kopie). In de tas van Theo vind je ook de laders en snoertjes voor al het spul. Een reservelader stopt hij altijd in zijn gewone bagage.

 

 

Volgens Theo is een Sandisk Connect een echte must in de handbagage. Een kaartje met 64GB waar je muziek, e-books, pdf’s en video’s op kunt vinden. Het is een extra geheugen voor je iPhone en iPad die benaderbaar is met Wi-Fi en uitbreidbaar met extra kaartjes. Het kaartje is ook bruikbaar om foto’s op te backuppen.

“Ik neem altijd een stevige waterdichte doos mee voor mijn geheugenkaarten, zodat deze goed beschermd zijn.”

 

 

Wat neem je juist niet mee op reis?

Mijn laptop laat ik eigenlijk altijd thuis. Deze is best zwaar voor in je handbagage en in feite doe ik alles met mijn iPad en iPhone. Ik heb altijd de camera connect kit mee voor mijn iPad.

Wat doe je direct na aankomst op de bestemming?

Op de plaats van de bestemming doe ik dat waar het op dat moment daar tijd voor is, ongeacht mijn interne klok. Dus koffie op koffietijd en bier als het biertijd is. Meestal check ik natuurlijk wel eerst in.

Wil je meer weten over de reizen van Theo Molenaar? Volg hem op Twitter en volg zijn Facebook pagina voor inspirerende reisverhalen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.