Een tandenborstel mag niet ontbreken in je handbagage

Bijna alle travel bloggers nemen de oplader voor hun telefoon mee in hun handbagage blijkt uit onderzoek van Verkeersbureaus.info. Blogger Mary Josie neemt daarnaast ook altijd een tandenborstel mee zodat ze er op elk moment verzorgd uit kan zien. Verkeersbureaus.info vroeg Nederlandse bloggers naar de inhoud van hun handbagage.
wat-zit-er-in-jouw-koffer

Wat zit er in de tas van Mary Josie?

In de tas van blogger Mary Josie van Maryjosie.com zul je altijd haar telefoon aantreffen. Deze neemt zij mee zodat ze op elk moment foto’s kan maken voor haar website en Instagram account. De tip voor verzorgingsproducten van Mary Josie is dat zij op altijd vaseline en een tandenborstel bij zich heeft. Op die manier kan ze er op elk moment verzorgd uitzien.
handbagage-mary-josie

Wat neem je juist niet mee op reis?

Ik zorg ervoor dat ik zware kledingstukken en schoenen altijd thuis laat, anders zit je heel snel aan het maximale aantal kilo’s. Op die manier hou ik meer gewicht over voor andere spullen in mijn koffer.

 

 

Heb je speciale eetvoorkeuren of heb je speciaal eten bij je?

Nee, eigenlijk niet. Ik pas mij aan aan het land. Zolang het eten vegetarisch is ben ik tevreden!

Hoe blijf je fit tijdens het vliegen?

Tijdens het vliegen zorg ik er altijd voor dat ik genoeg water drink. Vlak voordat het vliegtuig gaat landen fris ik mezelf altijd snel even op.

 

 

Wat doe je direct na aankomst op de bestemming?

Direct nadat ik ben aangekomen ga ik altijd hotspots en leuke plekjes in de buurt opzoeken en verkennen. Op die manier heb ik gelijk een lekker idee van waar ik terecht ben gekomen.

Wil je meer weten over de reizen van Mary Josie? Bekijk haar schitterende foto’s op Instagram en volg haar Facebook pagina voor inspirerende reisverhalen.

Wil je weten wat blogger Theo Molenaar altijd in zijn handbagage heeft zitten? Laat je e-mailadres achter en je hoort het volgende week als eerste.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.