Ontdek de nieuwe fietsroutes in Oost-Tsjechië

Het Jeseniky gebergte in Oost-Tsjechië is schitterend om te wandelen en ook voor fietsers heeft dit landschap veel te bieden. In juni 2016 zijn er nieuwe fietsroutes geopend in het Jeseniky gebergte. Dit betekent dat er nu meer dan 107 km aan fietspaden ligt dat je voert door de mooiste stukjes van de regio.

Fietsen door Tsjechië

Fietsen door Tsjechië

De routes zijn geschikt voor de recreatieve fietsers, maar er zijn ook trajecten die voor fietsers zijn die van een uitdaging houden. De nieuwe fietsroutes heten: “Door het mysterieuze bos”, “Langs de overstroomde steengroeven”, “Achter de oude dorpen”, “Panoramaroute” en de “Route rond de Studniční top”.

 

 

Het voordeel van deze routes is dat je op de plek terugkomt waar je bent begonnen. Je kan op de start- en eindpunten ook makkelijk je auto parkeren. De langste route is 28 kilometer en ook geschikt voor kinderen. De fietsroutes zijn aangegeven met borden waarop JESCYKLO staat. Onderweg zijn er genoeg plekjes om te rusten, te picknicken en waar je je fiets kan neerzetten.

More info
www.navstivtejeseniky.cz

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.