Een persreis langs de Tsjechische kastelen en burchten

Het middelpunt van Centraal-Bohemen is natuurlijk Praag, maar rondom de hoofdstad zijn er nog zoveel mooie andere bezienswaardigheden. Tijdens onze persreis in oktober gaan we deze prachtige streek ontdekken waarbij burchten en kastelen centraal staan.

Centraal Bohemen

Centraal Bohemen

De burchten en kastelen persreis vindt plaats van 6 t/m 9 oktober 2016. Er zal heen en terug wroden gevlogen naar Praag. Centraal-Bohemen beschikt over vele burchten en kastelen, waarvan Karlstejn de belangrijkste en de meeste bezochte is. Deze burcht was de bewaarplaats van de kroonjuwelen van Karel IV. Het kasteel Krivoklat wordt tevens bezocht. Hier vinden vaak festiviteiten plaats en het kasteel heeft de tweede grootste hal van Tsjechië.

 

 

Het oude zilverstadje Kutná Hora staat ook op het programma. Het historische centrum van Kutná Hora staat op de Unesco lijst van Werelderfgoed. Naast vele culturele bezienswaardigheden gaan we ook Tsjechische gerechten en dranken proeven. Een bierproeverij mag daarbij natuurlijk niet weggelaten worden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.