Dit is waarom je deze zomer naar Stubai moet

Op avontuur naar de top, op onderzoek in het bos of een frisse duik in het bergmeer. Stubai staat bol van de mogelijkheden om juist ook ‘s zomer vakantie te vieren. Het BIG Family concept van deze Oostenrijkse hotspot heeft alle ingrediënten voor een flinke dosis zomerpret voor het hele gezin.

Big Family Fun in Stubai

Big Family Fun in Stubai

Zo is er de BIG Family Stubai Summer Club, waar kinderen lekker met hun nieuwe vriendjes kunnen spelen. Deze kidsclub heeft een divers programma in verschillende leeftijdsgroepen. Onder professionele begeleiding gaan de kleintjes op zoek naar Manni het Moddermonster, woudlopers op stap met een echte ranger en kunnen oudere waaghalzen een tandemvlucht maken met een paraglider. Ongetwijfeld de beste zomer ooit!

 

 

Kleine piraten en nieuwe vriendjes

Zin om zandkastelen te bouwen? Dat kan, want sinds deze week is BIG Family Stubai weer open. Kinderen van 4 tot 10 jaar leren al spelend over de natuur en de omgeving. In het nieuwe SERLESPARK bijvoorbeeld, waar ze op zoek gaan naar Manni het Moddermonster of de hele dag zoet zijn met het watertapsysteem. Kleine piraten beleven hun spannende avonturen in de WildeWasserWeg, waar ze hun eigen schip bouwen. Voor woutlopers is er een echte ranger die laat zien hoe je een echte katapult bouwt, boogschiet en een kompas gebruikt. De vakantie wordt afgesloten met het barbecuefeest in Neustift, een spetterende manier om afscheid te nemen van al die nieuwe vriendjes.

 

 

Lekker buiten

Ouder dan 10? Ook dan is er een BIG Family Fun programma. Kinderen van 11 tot 14 jaar gaan samen op spannende rafting trips, klimmen in het grootste avonturenpark van Tirol of – als het échte waaghalzen zijn – maken een tandemvlucht met een paraglider. Ook leuk is het boomhuttenpad van de Schlick 2000, waar je al wandelend en bomen klimmend leert over de geschiedenis van de regio en de oerkracht van het bos. De zomer beleef je hier lekker buiten, in de gezonde berglucht en de prachtige natuur. Kinderen onder de 15 doen dat ook nog eens extra voordelig met de BIG Family Stubai Summer Card, waarmee ze gratis de kabelbaan pakken en korting krijgen op toegangsprijzen.

Eén grote familie

BIG Family is één grote familie en heeft daarom uiteraard ook activiteiten voor alle leeftijden. Op 28 juli neemt verhalenverteller Christian Stefaner iedereen mee naar een mysterieus meer waar een zeemeermin woont, een paar dagen later is er een sprookjeswandeling met verteller Helmut Wittmann en een doedelzakspeler. Zaterdag 30 juli staat in het teken van kindermusical Frogo en Lele en ook in augustus gaat het feest gewoon door. Op 5 augustus swingt heel Stubai op het BIG Family Summer Party bij het Kampler meer. Een prachtige afsluiter van een mooie zomervakantie – of juist een spetterend begin.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.