Ontdek de ZomerWeek van HotelWeek

Na een succesvolle zomereditie van HotelWeek vorig jaar, introduceert HotelSpecials dit jaar HotelWeek ZomerWeek! Nieuw dit jaar is dat luxe 3-sterrenhotels met een hoge gastenbeoordeling zijn toegevoegd aan het aanbod luxe 4-sterrenhotels en luxe 5-sterrenhotels. Daarnaast is het aanbod van HotelWeek ZomerWeek deze editie enkel te boeken via HotelSpecials.
zomerweek-hotelweek-hotelspecials

De vaste lage prijs van HotelWeek ZomerWeek is uniek; hotels in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Tsjechië bieden extreem hoge kortingen voor deze actie in de zomerperiode.

Overnachten voor een spotprijs

Door het aanbod 4- en 5-sterrenhotels te verrijken met luxe 3-sterrenhotels met hoge gastenbeoordelingen, hoopt HotelSpecials meer consumenten enthousiast te maken om voor een spotprijs te overnachten in de zomerperiode. Remco Hofstede, CEO BookerZzz: “Wij zijn zeer trots dat we dit jaar een tweede zomereditie kunnen lanceren. We hopen hiermee zoveel mogelijk consumenten een kans te geven om tegen een laag tarief te overnachten in zijn of haar favoriete luxe hotel”.

 

 

In de week van 27 juni 2016 tot en met 3 juli 2016 kunnen consumenten luxe overnachtingen boeken tegen een vaste lage prijs en altijd inclusief ontbijt!

3-sterrenhotels voor € 40,- p.k.p.n. incl. ontbijt; 4-sterrenhotels voor € 50,- p.k.p.n. incl. ontbijt;5-sterrenhotels voor € 70,- p.k.p.n. incl. ontbijt.

 

 

Tot en met 3 juli 2016 23:59 uur hebben consumenten de tijd om een ontspannen verblijf te boeken in topbestemmingen als Rotterdam, Düsseldorf, Berlijn en Gent. Het aanbod hotels is heel divers deze editie van HotelWeek ZomerWeek. Consumenten hebben de mogelijkheid een hotelovernachting te boeken in steden en in een natuurrijke omgeving. Daarnaast heeft de consument de keuze uit kleine hotels tot grote ketens. Het grote voordeel voor consumenten is de extreem lage prijs en het bij overnachting inbegrepen ontbijt. Hoteliers bieden door het hanteren van deze vaste prijs gedurende HotelWeek ZomerWeek kortingen tot maar liefst 65%.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.