Labello en handcreme mogen niet ontbreken in je handbagage

Bijna alle travel bloggers nemen een camera mee in hun handbagage blijkt uit onderzoek van Verkeersbureaus.info. Blogger Carolien neemt daarnaast ook altijd Labello en handcrème mee om te beschermen tegen uitdroging door droge lucht aan boord van een vliegtuig. Verkeersbureaus.info vroeg Nederlandse bloggers naar de inhoud van hun handbagage.
wat-zit-er-in-jouw-koffer

Wat zit er in de tas van Dreamtheworld.nl?

Blogger Carolien van Dreamtheworld.nl neemt altijd schoon ondergoed mee in haar handbagage, je weet namelijk nooit of je ingecheckte koffers wel aankomen. Naast schoon ondergoed zitten ook haar e-reader, smartphone en fotocamera plus objectieven in haar handbagage. De fotocamera plus objectieven vindt zij niet zozeer onmisbaar, maar deze wil ze graag bij haar houden. Natuurlijk ontbreekt ook haar paspoort niet in haar tas.
handbagage-carolien-bogaard

Wat is jouw tip voor verzorgingsproducten of make-up?

Ik neem altijd Labello en goede handcreme mee. De vliegtuiglucht droogt namelijk je lippen en handen erg uit. Dankzij de Labello en handcreme kun je je lippen en handen altijd goed hydrateren.

 

 

Hoe blijf je fit tijdens het vliegen?

Voor mij helpt het om tijdens de vlucht altijd veel naar de wc te gaan. Ook probeer ik altijd zoveel mogelijk te rekken en te strekken om fit te blijven.

Wat doe je direct na aankomst op de bestemming?

Als ik naar een verre bestemming ga en lang ik het vliegtuig moet zitten, probeer ik altijd een vlucht te boeken die in de avond aankomt. Na de vliegreis kan ik dan douchen en meteen mijn bed in. Op die manier zit ik snel in het nieuwe dagritme.

 

 

Wat neem je juist niet mee op reis?

Mijn laptop laat ik thuis. Ik blog meestal niet als ik op reis ben en hou mijn updates bij via mijn social media kanalen. Als ik op avontuurlijke rondreis ga neem ik ook geen make-up mee. Ook neem ik mijn sieraden niet mee, hoewel ik deze sowieso niet veel draag.

Heb je speciale eetvoorkeuren of heb je speciaal eten bij je?

Nee, ik heb geen speciale eetvoorkeuren ter plekke. Ik vind het leuk om mij aan te passen aan de cultuur en te eten wat de pot schaft. Zo voel ik me helemaal ingeburgerd in de nieuwe bestemming.

Wil je meer weten over de reizen van Carolien? Bekijk haar schitterende foto’s op Instagram en volg haar Facebook pagina voor inspirerende reisverhalen. Je kunt ook haar blogs lezen op Verkeersbureaus.info.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.