Gestolen Oad Bus dankzij facebook fans binnen één dag teruggevonden

Op de parkeerplaats van een hotel in de buurt van Verona bleek maandagmorgen rond 05.30 uur de luxe bus van Oad gestolen. Naast het inschakelen van de politie zette de reisorganisatie direct Facebook en Twitter in voor tips die leidden naar de verdwenen bus. De tips werden ruim 1.500 keer gedeeld met een bereik van 150.000.

Chauffeur Willem en de goede speurder

Chauffeur Willem en de goede speurder

De Nederlandse Lisette Bodde, woonachtig in Verona, gaf de gouden tip.
Voor een bezoek aan haar vriendin in San Giovanni di Lupatotto parkeerde zij ’s morgens haar auto achter de bus. Toen zij er ’s avonds via Facebook achter kwam dat dit de gestolen bus van Oad moest zijn, schakelde zij via Oad onmiddellijk de politie in. Rond 22.30 uur kon Oad chauffeur Willem Boon de bus, een Mercedes Benz Tourismo, in ontvangst nemen. Vanzelfsprekend zet Oad Lisette vandaag ook in het zonnetje.

 

 

Voor de gasten, die met Oad een rondreis door Italië maken, werd eerder een gehuurde Italiaanse bus ingezet om hun reis te vervolgen.
De gestolen bus gaat met een aantal lichte beschadigingen aan de binnenkant terug naar Nederland voor herstelwerkzaamheden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.