Yoga in het hoogste reuzenrad ter wereld

Morgen op de internationale dag van de yoga, start The High Roller in Las Vegas met de eerste yogasessies in de cabines van het hoogste reuzenrad ter wereld.
yoga-on-the-high-roller

The High Roller, het reuzenrad van The LINQ Hotel & Resort, start vanaf morgen met het aanbieden van yogasessies in de cabines van het rad, op 168 meter hoogte. Gedurende de intieme sessies van een uur worden de yogis begeleid door een instructeur van Silent Savana. De gasten dragen een koptelefoon waardoor ze instructies ontvangen van de instructeur en muziek horen. Dit zorgt voor een individuele sessie waarin de yogis zich volledig kunnen focussen op de sessie. De yogasessies zijn een rustgevende ervaring, hetgeen verrijkt wordt met de uitzichten op de skyline van Las Vegas.

 

 

Unieke ervaring

“Dit is echt een unieke ervaring voor Las Vegas”, zegt Bob Morse, president of hospitality van Caesars Entertainment. “The LINQ Promenade creëerde als eerste een outdoor locatie waarbij winkels, retail en entertainment gecombineerd worden op één plaats. Na veel succes, hebben we een nieuwe mogelijkheid gevonden om The High Roller ervaring voor onze bezoekers naar een hoger niveau te brengen”.

 

 

Eenvoudig boeken

Vanaf morgen kunnen yogaliefhebbers 7 dagen per week yogasessies volgen tussen 11.30 uur en 17.00 uur. Reserveringen kunnen minimaal 24 uur vooraf eenvoudig telefonisch gemaakt worden of via de website www.Caesars.com/LINQ/High-Roller. Een ticket is verkrijgbaar vanaf $75 per persoon.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.