Dit is de nieuwe overeenkomst voor fietscampings in Girona

Zet de provincie Girona om in een grote fietsbestemming. Dat is het doel van de innovatieve samenwerking van de Camping Vereniging van Girona en het consortium Greenways van Girona.
overeenkomst-fietsen-girona

De overeenkomst zorgt ervoor dat er groot ingezet wordt om Girona bekend te maken als fietsbestemming, een hobby die steeds meer aanhangers krijgt, vooral onder de Europeanen. Niet alleen bij jongeren en gezinnen, maar ook bij mensen boven de 50 jaar.

Overeenkomst

Er is veel vraag naar campings onder de Nederlandse, Duitse en Belgische fietsers. Het doel van de overeenkomst is om het aantal van dit soort toeristen die kamperen in de provincie Girona te verhogen. De ondertekeningsceremonie werd gehouden op de camping Molí Serradell Campdevànol waarbij de voorzitter van de Camping Vereniging van Girona, Miquel Gotanegra, de voorzitter van het Consortium van Greenways van Girona, Albert Gomez genoten, en de directeur van de camping Molí Serradell, Eduard Torras bij aanwezig waren.

 

 

Momenteel zijn er 12 campings in Girona gespecialiseerd in de wielersport en zij zullen een ondertekening van de overeenkomst Bed & Bike ontvangen. De internationale erkenning van het Consortium Greenways zal er voor zorgen dat er meer toeristen op de fiets bekend worden met de ruimte voor de fietsen, de wasplaats en de werkplaats voor reparatie die de instellingen bieden.

De Camping Vereniging van Girona heeft de overeenkomst met het consortium Greenways getekend zodat zij gezamenlijk de ontwikkeling van het wegennet voor fietsers en wandelaars kunnen bevorderen en zij meer fietsers naar de campings kunnen trekken.

 

 

De vereniging zet zich in voor het uitvoeren van acties op het gebied van marketing en bevordert het aanbod van faciliteiten in de commerciële en broadcast activiteiten op beurzen, congressen en vergaderingen met journalisten en rapportage diensten op de websites en publicaties van het Consortium. Bovendien worden nieuwe leden ook automatisch in de Club voor Natuur en Actieve Toerisme in de Costa Brava Pyreneeën van Girona opgenomen.

Meer specialisaties

Naast de 12 bedrijven die gespecialiseerd zijn in fietsen, zijn er in de provincie Girona nog meer gespecialiseerde campings. In Girona vind je 12 familie campings, 11 nautische campings, 10 actieve campings, 6 glampings, 5 culturele campings, 2 campings gespecialiseerd in wijn en een golf camping.

Inzet voor leiderschap in Europa

De campings van Girona hebben gestreven naar perfectie en in de afgelopen jaren zijn er belangrijke investeringen uitgevoerd om het leiderschap in kwaliteit te handhaven. In de afgelopen 2 jaar hebben zij €28.500.000 in nieuwe apparatuur, diensten en verbetering van de faciliteiten geïnvesteerd. De provincie Girona bezit bijna de helft van de beste campings in heel Spanje, zoals is erkend door diverse gidsen.

La Asociación de campings de Girona is de oudste vereniging in Spanje, heeft 75 partners en biedt 119.308 opvangplaatsen. Het totaal aantal plaatsen van campings in Girona is 135.000.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.