Puur Picknick lifestyle, natuur & workshops, market, kunst & food

Tijdens het weekend van zaterdag 2 & zondag 3 juli wordt in het prachtige Rheeze – beschermd dorpsgezicht – het unieke en inspirerende event Puur Picknick lifestyle gehouden. De zaterdag speciaal met een lifestyle market voor de deelnemende fietsers aan de Leontien Ladies Ride.
puur-picknick-lifestyle

Zondag 3 juli is er nog meer lifestyle, food en kunst en ook workshops. De nadruk ligt dan op de Puur Picknick, met je zelf meegenomen kleedje het weiland in en genieten van rust, natuur en slow food.

Slow Living I natuur & workshops I market & kunst

Iedereen met een passie voor natuur, lifestyle, kunst, fotografie en workshops is aan het juiste adres zondag 3 juli. Zo zijn er fotoshoots en diverse ondernemers met woonaccessoires en lifestyle, zoals sieraden, tassen en accessoires. Ook zijn er workshops schilderen in de natuur – voor beginners en gevorderden) door Anne-Miek Kuipers en Gea Slotman (info I aanmelden vòòr 3 juli via info@derheezerkamer.nl vol=vol). Pottenbakster Anne Huizing geeft live demonstraties en workshops keramiek. Er zijn ook aansprekende kidsactiviteiten.

 

 

Puur Picknick I Pick your own food

De zondag is ook een walhalla voor liefhebbers van slow living, dan kun je zelf je pure streekproducten bij elkaar sprokkelen voor een verrukkelijke picknick in het weiland. Zo zijn er boeren zuivelproducten van Puur Vechtdal, noten van Plantage Witharen, bessen en fruit van De Bessentuin, IJs van Cucina 37, Bohemia bier en kaas en wijn van de Smaakspecialist. Natuurlijk ook echte Italiaanse koffie uit de Piaggio en puur ambachtelijk Vechtdalbrood. Vergeet niet je eigen picknickkleedje mee te nemen en let op de weersvoorspellingen; bij slecht weer wordt het event afgelast.

 

 

Puur Picknick I lifestyle wordt gehouden op het weiland achter De Rheezer Kamer aan de Marsweg in Rheeze, een karakteristieke omgeving waar je meteen zin krijgt je verder onder te dompelen in dit authentiek stukje Vechtdal. De natuurlijk mooie setting van het event vormt al een traktatie op zich. Kijk voor een impressie op www.derheezerkamer.nl

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.