Tijdens de komende sportzomer blijf je ook in de lucht up-to-date

Emirates breidt het aanbod van het inflight entertainmentsysteem uit met een tweede sportzender op ice TV Live, beschikbaar in meer dan 90 van de Boeing 777 toestellen. Sports 24 Extra zal het huidige Sports 24 aanvullen met een breder sportprogramma, zodat drukke globetrotters en reizende sportfans kunnen genieten van nog meer live sporttelevisie.

Emirates Ice Entertainment

Emirates Ice Entertainment

Sports 24 Extra en Sports 24 zenden live wedstrijden uit en bespreken de belangrijkste topsportevenementen van deze zomer zoals het EK voetbal, de Ryder Cup, Formule 1 en Moto GP, Wimbledon en de US Open en natuurlijk de Olympische Spelen in augustus. Met twee sportzenders zullen sportfans die met Emirates vliegen niets missen van drukke sportweekenden met live keuze uit verschillende evenementen op reis naar een van de 150 Emirates bestemmingen.

 

 

Emirates blijft investeren in het verbeteren van de entertainmentervaring aan boord. Naast de sportzenders, biedt ice TV Live ook een selectie van de internationale nieuwszenders zoals CNN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC, Al Jazeera en NHK World. Naast de meer dan 90 Boeing 777’s met de live televisieverbindingen, krijgt deze maand ook de 80e A380 van Emirates als eerste ice TV Live.

 

 

Als passagier van Emirates hoef je je niet te vervelen, want de luchtvaartmaatschappij biedt via het inflight entertainmentsysteem ook 2.500 andere entertainmentkanalen aan, met meer dan 500 films en zelfs 90 kids kanalen. Daarnaast maak je als passagier in alle A380 toestellen en in meer dan de helft van de Boeing 777’s gratis gebruik van WiFi tijdens de vlucht.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.