Nieuwe attractie de Waarbeek is bekend van TV

Familiepretpark de Waarbeek opent op 18 juni a.s. een nieuwe attractie. Het gaat om Harrie de Hengst, bij de twintigers en dertigers vast nog bekend uit het fabuleuze TV-programma Telekids van RTL4. Deze attractie die destijds door Mulder Metaal in Borne speciaal voor het programma ontwikkeld voor de firma Moonen uit Waalwijk en wordt nu exclusief gestald in de Waarbeek.
harrie-hengst-waarbeek

Harrie de Hengst

Harrie de Hengst is een attractie waarbij kinderen met een hand in de lucht zo lang mogelijk op een (polyester) paard moeten blijven zitten. Het paard begint rustig maar jumpt en draait dan vliegensvlug. Wie zit er het langst op zijn rug?

 

 

Directeur Arijan van Bavel is trots op deze aanwinst: “Het is leuk dat we voor de oudere kinderen weer wat extra vermaak kunnen bieden. Daarnaast is het leuk dat deze attractie door iedereen tussen de 20 en 35 herkend wordt. De kinderen die destijds op zaterdagochtend voor de TV naar Telekids zaten te kijken, lopen nu met hun eigen kinderen door het park en beleven nog steeds lol aan Harrie.”

 

 

Harrie is overigens niet de enigste attractie met een verleden op het scherm, ook de Swingmill op het attractiepark speelde een rol in de film Turks Fruit met o.a. Rutger Hauer en Monique vd Ven.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.