Uitverkochte musicalcruise vertrokken vanuit Rotterdam

Vanmiddag, zaterdag 11 juni 2016, is vanuit het centrum van Rotterdam het gelijknamige schip van rederij Holland America Line vertrokken voor een 8-daagse cruise naar de Noorse Fjorden. Aan boord bevinden zich musicalsterren Stanley Burleson, Tony Neef en Sophia Wezer. Later deze week voegt ook Pia Douwes zich bij de cruise.

Ms Rotterdam in de fjorden

Ms Rotterdam in de fjorden

De exclusieve musicalcruise, die afgelopen januari op de Vakantiebeurs werd gelanceerd, is volledig uitverkocht. De reis wordt georganiseerd ter gelegenheid van het dertig jarig bestaan van Cruise Travel, de grootste cruise touroperator van Nederland.

 

 

Eugène Westerink, directeur van Cruise Travel, is bijzonder trots op deze eerste Nederlandse musicalcruise: “Op deze eerste editie van de musicalcruise presenteren we aan boord de absolute crème-de-la-crème van de Nederlandse musicaltop.” Het viertal wordt ondersteund door pianist Bily Maluw en een musicalensemble van jonge talenten. Themacruises worden steeds populairder. Zo organiseert Cruise Travel al jaren een golfcruise, waarbij men in de verschillende aanleghavens een aantal holes speelt, en zijn er diverse combinaties van cruises met ontdekkingsreizen in het binnenland, bijvoorbeeld per camper. “De musicalcruise naar de Noorse Fjorden is een nieuw initiatief wat zeker voor herhaling vatbaar is,” vervolgt Westerink.

 

 

Tijdens de musicalcruise zijn, naast het reguliere entertainmentaanbod van Holland America Line, veertien exclusieve optredens gepland voor de passagiers die geboekt hebben bij Cruise Travel. Overdag worden typisch Noorse steden en indrukwekkend natuurschoon bezocht. ‘s Avonds genieten de passagiers in alle luxe en comfort aan boord van exclusief top-entertainment.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.