Ontdek het feestelijk programma Fietsvierdaagse Steenwijk

Ter gelegenheid van de 25e editie heeft de organisatie van de fietsvierdaagse Steenwijk extra haar best gedaan om een aantrekkelijke jubileumeditie neer te zetten. Naast de thema’s die gekoppeld zijn aan de routes is er een feestelijk avondprogramma ontwikkeld.
fietsvierdaagse-steenwijk

Piratenkoren

Wanneer de deelnemers op maandag aankomen en zijn geïnstalleerd op hun verblijfsplaats, heeft de organisatie al een aantrekkelijk avondprogramma samengesteld. Deze avond zal in het teken staan van piraten. De piratenkoren zullen ons vermaken met muziek en zang over de woeste baren in de kop van Overijssel.

 

 

Hollandse avond

De volgende dagen kunnen de deelnemers na terugkomst van een voldane dag genieten deelnemen aan de Barbecue met muzikale omlijsting, een Nederlandstalige avond beleven en mag de klassieke bingo op deze jubileum editie natuurlijk niet ontbreken.

 

 

Inschrijven

De Fietsvierdaagse Steenwijk is van 21 t/m 24 juni. De routes gaan door de drie Nationale Parken, Dwingelderveld, Drents-Friese Wolde en Weerribben-Wieden. Deelnemers aan deze unieke jubileumeditie kunnen zich inschrijven via de website www.rtvfietsvierdaagsesteenwijk.nl. Deelname kosten bij voorinschrijving zijn € 11 per deelnemer.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.