Spectaculaire openingsshow muziekhotel Jaz Amsterdam

Muziekhotel Jaz Amsterdam vierde gisteren de officiële opening in een feestelijke en op en top muzikale setting. Het hotel is gevestigd naast de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome en heeft in mum van tijd een cultstatus bereikt. De spectaculaire onthulling en lancering van een virale campagne om de opening aan te kondigen, geregisseerd door creatief bureau Jung van Matt, zorgde mede voor een succesvolle opkomst en een legendarisch feest.

Muziekhotel Jaz Amsterdam

Muziekhotel Jaz Amsterdam

Jaz Amsterdam is ontworpen door muziekliefhebbers voor muzikale visionairs, het ritme van de stad staat centraal in de eigenzinnige stijl of soundtrack van het hotel. Jaz Amsterdam vertegenwoordigt het derde merk van de internationale Steigenberger Hotel Group.

 

 

Spectaculaire opening

Terwijl Adele een deur verder in de Ziggo Dome optrad, voerde general manager – ook wel de bandleider, Joost van Beck woensdag de regie over een verrassend en spectaculair muzikaal feest. Na een knallende entree was de avond gevuld met bijzondere optredens en verschillende dans- en muziekshows op een steiger die speciaal voor de avond was geïnstalleerd. Passender kan haast niet voor een built by music hotel.

 

 

Built by music

“Vandaag is een geweldige dag”, aldus Puneet Chhatwal, CEO van Steigenberger Hotels AG. “Het is de dag waarop we Jaz Amsterdam officieel verwelkomen als nieuw lid van onze Steigenberger familie.” Daarbij was hij vol lof over het personeel van het hotel: “Sinds de soft opening in november 2015 heeft het Jaz team uitstekende prestaties neergezet.

Hasan Yigit, Vice President of Jaz Hotel GmbH, voegt toe: het belangrijkste concept van het openingsevenement is built by music. Ons team bestaat uit een drummer, een componist, een stagemanager, een choreograaf en onze bandleider Joost. Deze mensen zijn allemaal gepassioneerde hoteliers en zijn volledig in tune met de wensen van onze gasten.”

 

 

Legendarisch feest

Het verdere programma van het nu al legendarische openingsfeest was net zo verfrissend en uniek. Er waren lokale artiesten en DJ’s aanwezig en er werden verschillende liveoptredens gegeven, begeleid door levendige en chique champagnebars en culinaire hapjes. Het hoogtepunt van de avond was een gastoptreden van de Nederlandse top DJ Fedde le Grand. Alle onderdelen samen zorgden voor een sensationele sfeer en maakten Jaz Amsterdam ‘the place to be’.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.