Nieuw: dagtrip naar Moskou tijdens cruisevakantie

Als eerste cruisemaatschappij introduceert Costa Cruises de mogelijkheid om tijdens de tweedaagse stop in St. Petersburg een dagexcursie naar de Russische hoofdstad Moskou te maken. De nieuwe Sapsan bullettrain die deze steden verbindt, maakt dit mogelijk.

Met een cruise-schip naar Rusland

Met een cruiseschip naar Rusland

Costa Cruises maakt haar Baltische Zee-cruises dit jaar nóg exclusiever: de cruisemaatschappij komt in mei 2016 met nieuwe tours op de markt. Hiermee is Costa de eerste cruisemaatschappij die haar gasten de gelegenheid geeft een dagtrip naar Moskou te maken als onderdeel van een cruise. Tijdens de stop in St. Petersburg, waar de Costa Luminosa twee dagen aangemeerd ligt tijdens haar achtdaagse Baltische cruise, rijden gasten nu in slechts vier uur naar de Russische stad met de nieuwe Sapsan hogesnelheidstrein. Een must voor de echte cultuurliefhebber is de tweedaagse tour waarbij een bezoek aan St. Petersburg en Moskou wordt gecombineerd.

 

 

Visum inbegrepen

Geen zorgen over het regelen van een visum: een groepsvisum is inbegrepen bij de prijs van de excursie en daarmee onderdeel van het pakket. Door deze flexibiliteit kunnen excursies in Rusland nog tot een dag van te voren worden geboekt.

 

 

‘Moscow in a day’ tour

De ‘Moscow in a day’ tour start met een smaakvol en energierijk ontbijt in de hogesnelheidstrein naar de Russische hoofdstad. Aangekomen in Moskou is de eerste stop op het programma het Kremlin, waar een bezoek wordt gebracht aan het indrukwekkende Arsenaal Museum dat dateert uit 1581. Op het programma staat ook een bezichtiging van de iconische Basiliuskathedraal met de beroemde gekleurde torentjes en koepels, gebouwd door Ivan de Verschrikkelijke. De tour wordt vervolgd naar het Rode Plein, waar er ruimte is voor vrije tijd. Het diner vindt plaats in de comfortabele Sapsan trein op de terugreis naar St. Petersburg.

 

 

‘Super Russia’ tour

De tweedaagse ‘Super Russia tour’ omvat alle bovengenoemde activiteiten plus een extra programma gedurende de tweede dag dat het schip aangemeerd ligt in St. Petersburg. Met deze panoramische tour door het schitterende St. Petersburg krijgen gasten de meest imposante bezichtigingen van de stad te zien, waaronder de St. Izaäkkathedraal en de Petrus & Paulusvesting. Natuurlijk wordt het beroemde Hermitage museum bezocht. Een overrompelende ervaring met meer dan vijf gebouwen vol boeiende kunst, historie en de majestueuze architectuur van het beroemde Winterpaleis waarin het museum gelegen is.Bij deze excursie krijgen de gasten een twee uur durende tour onder leiding van de gids die hen langs de beste en meest unieke werken van het museum leidt.

Costa biedt de ‘Jewels of the Baltic’ cruises met de Costa Luminosa, met onder andere de Moskou tour deze zomer aan tot 13 augustus 2016. Het schip vertrekt wekelijks vanuit Stockholm en maakt tussenstops in Helsinki, St. Petersburg (twee dagen) en Tallinn, waarna de Luminosa terugvaart naar Stockholm en daar vervolgens een nacht aangemeerd blijft.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.