Ontdek de campagne ‘lekker naar Vlaanderen’

Vijf jaar geleden zag de campagne ‘Lekker naar Vlaanderen’ het levenslicht dankzij vijf sterke partners uit de Nederlandse reissector. Pharos Reizen van ANWB, Weekendjeweg.nl, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook/Vrij Uit en Sunair Vakanties durfden het aan om samen met Toerisme Vlaanderen een gezamenlijke communicatiecampagne uit te werken en de troeven van Vlaanderen in de kijker te zetten. Een unieke samenwerking in de Nederlandse reiswereld.

Viering van vijf jaar 'lekker naar Vlaanderen'

Viering van vijf jaar ‘lekker naar Vlaanderen’

Jaar na jaar evalueerden de operators de campagne positief en werd er ook een grotere omzet gegenereerd. ‘Lekker naar Vlaanderen’ en de bijhorende campagnebeelden zijn ondertussen goed gekend bij de Nederlander.

 

 

De betrokken partners zetten de voorbije vijf jaar allerlei interne en externe kanalen in om het lekkere Vlaanderen extra te promoten: gaande van radiospots tot outdoor-marketing en van sociale media tot lezersaanbiedingen.

 

 

Om de operators te bedanken voor hun geleverde inspanningen én de mooie resultaten klonk Toerisme Vlaanderen donderdagmiddag op het succes van de campagne tijdens een smakelijke lunch in Den Haag. Pharos Reizen van ANWB en de Jong Intra Vakanties werden in de bloemetjes gezet als premium partner. Dat gebeurde in het bijzijn van verschillende andere trade-partners waarmee het afgelopen jaar ook verscheidene effectieve en efficiënte joint promotions richting Vlaamse bestemmingen werden opgezet. Elke operator ontving ook een incentive voor een toekomstige actie met Toerisme Vlaanderen. Tijdens de trade-bijeenkomst werd ook het programma ‘Beleef de Vlaamse Meesters’ 2018 – 2020 toegelicht. Topkunstenaars en ambassadeurs als Rubens, Bruegel en de Vlaamse Primitieven zullen daarbij centraal staan.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.