Ontdek een trendy Zuid-Frans naturistendorp, klaar voor families

In de Zuid-Franse regio Languedoc-Roussillon is een naturistencamping ‘nieuwe stijl’ geopend. Le Sérignan Nature valt op door de luxe setting, eigentijdse stijl en faciliteiten voor de hele familie.
le-serignan-nature-naturisten

Naturistendorp met allure

De voormalige Camping Clos Ferrand is in een volledig nieuw jasje gestoken en maakt nu onderdeel uit van naturistendorp Le Sérignan Nature. Gelegen direct naast de bij Nederlanders zeer populaire camping Le Sérignan Plage. In het volledig opgepimpte dorp is een ruime keuze aan diverse accommodaties. Behalve de meer dan 80 staanplaatsen bij het strand zijn er nu ook trendy lodgetenten en hip ingerichte mobilhomes voor 4 tot 6 personen. Op het terrein voorts een restaurant, foodtruck, supermarkt, zwembad en miniclub voor de kleintjes.

 

 

Zen-zwembad en XL Spa

In een decor van mediterraans groen is tevens het nieuwe naaktzwembad La Piscine-Zen geopend. De strakke setting creëert een sfeer zoals je die zou verwachten bij een trendy lifestyle beachhotel. Daarnaast kunnen gasten ook gebruik maken van de openluchtspa La Balnéo. Deze hotspot van 2800 m2 heeft 4 bassins met o.a. bubbelbaden, tegenstroom, een muzikaal drijfbad en een ‘loop’bassin met massage jetstreams. Bovendien is het mogelijk om diverse massagebehandelingen te ondergaan. Kinderen hebben toegang tot het speelwaterpark van 1000m2 van Le Sérignan Plage (met badkleding).
naturistencamping-zwembad-spa

20% goedkoper dan textielcamping

Een ander voordeel – dat zeker bij Hollanders wordt gewaardeerd – is het prijsniveau. Naturistencampings zijn over het algemeen tot 20% goedkoper dan gewone campings met vergelijkbaar aanbod van comfort en faciliteiten.

 

 

Nederlandse naturisten 1e buitenlands clientèle voor Frankrijk

In Nederland recreëren bijna twee miljoen mensen regelmatig naakt. Dat is ongeveer 1 op de 8 à 9. Zo’n 20% kiest voor een zomervakantie in een naturistenoord, waarvan 14% in het buitenland. Frankrijk is ’s werelds grootste naturistenbestemming. Favoriete Franse regio’s voor Nederlandse naturisten zijn 1) Languedoc-Roussillon en 2) Aquitaine.

Le Sérignan Nature maakt deel uit van France4Naturisme, een groep van 9 vakantiedomeinen in Frankrijk die gezond naturisme in familiesfeer willen bevorderen.

Meer informatie op www.leserignannature.com.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.