Proefslapers gezocht! Wil jij slapen in een hotel op Ibiza?

Reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij Corendon opent eind juni de deuren van haar eigen Marble Stella Maris hotel op Ibiza; een prachtig exclusief 4-sterrenresort met een uniek Personal All Inclusive concept. Voordat het hotel echt opengaat zal er eerst nog een grondige inspectie plaatsvinden; in het weekend van 10 tot en met 12 juni a.s. laat Corendon maar liefst 100 proefslapers invliegen.
proefslapers-gezocht-ibiza

Corendon founder Atilay Uslu: ‘Voordat we het hotel openstellen voor betalende klanten willen we dat alle facetten van het hotel getest zijn. Van hotelkamer tot zwembaden, de ligbedjes, hapjes en drankjes, de lobby en receptie. En wie kan ons nieuwe hotel nu beter beoordelen dan mijn eigen Corendon klanten? Zij kunnen mij precies vertellen of dat wat wij met ons nieuwe hotel willen bieden ook zo door hen ervaren wordt.’

Programma testweekend

De proefslapers vertrekken op vrijdagmiddag 10 juni met een speciaal gecharterd Corendon toestel richting Ibiza en verblijven 3 dagen en 2 nachten in het hotel. Ze hebben dus alle gelegenheid het hotel en de faciliteiten aan een grondige inspectie te onderwerpen, onder andere met een treasurehunt die Corendon op zaterdag organiseert. Naast het testen is er uiteraard ook gelegenheid om wat van het prachtige en populaire vakantie-eiland te zien. Op de zaterdagavond staat bovendien het grand openingsfeest gepland met optredens van onder andere verschillende DJ’s en cabaretier Najib Amhali. Zondag is er alle ruimte om uit te slapen en te relaxen en zo het ultieme Ibiza gevoel te beleven. Zondagavond worden alle proefslapers weer naar Schiphol teruggevlogen.

 

 

Aanmelden

Iedereen die geïnteresseerd is in een weekend proefslapen op Ibiza kan zich tot 29 mei a.s. aanmelden via www.corendon.nl/proefslapen. Op 1 juni a.s. worden de winnaars bekendgemaakt. Deelname is gratis.

Complete renovatie

Het Stella Maris hotel is gebouwd in 1970 en was een van de eerste resorthotels op Ibiza. Het bestaat uit een aantal verschillende gebouwen in een prachtige tuin van ruim 60.000 m2. Het hotel is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd zodat het voldoet aan de eisen die Corendon aan haar eigen Marble hotels stelt. Het hotel beschikt straks over 295 moderne en comfortabele kamers in Ibiza stijl. Het heeft 2 zwembaden en een apart kinderbad. Er zijn verschillende à-la-carterestaurants en bars en voor de kinderen zijn er verscheidene activiteiten zoals een speeltuin en een fun&game room. In juli en augustus worden er speciale kinderkooklessen georganiseerd.

 

 

Marble Hotels & Resorts

Het Marble Stella Maris hotel is onderdeel van de eigen Corendon keten Marble Hotels & Resorts. Naast het hotel op Ibiza opent Corendon in juni een tweede Marble hotel in Spanje: het Marble Andalucia, een 5-sterrenresort aan de Costa de la Luz in Zuid-Spanje.

Personal All Inclusive concept

Corendon lanceert in de Marble hotels het vernieuwende Personal All Inclusive concept. Met dit concept ben je voor een scherpe prijs verzekerd van uitstekende basisvoorzieningen. Wil je toch wat extra’s zoals een premium wijn, high speed wifi of een à la carte diner dan betaal je hiervoor een kleine toeslag.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.