Thalys storingen op 17, 18 en 19 mei 2016

Als gevolg van stakingen in Frankrijk zal het verkeer op het Thalys-netwerk ontregeld zijn vanaf dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei 2016.
zon-thalys

Impact op het treinverkeer van dinsdag 17 mei tot en met donderdag 19 mei

Thalys informeert de Thalys en IZY reizigers over mogelijke storingen wegens een staking in Frankrijk op 18 en 19 mei. Thalys handhaaft een zo normaal mogelijke dienstregeling om klanten zo goed mogelijk te kunnen vervoeren.

 

 

Woensdag 18 en 19 mei

  • Thalys 9305 (Parijs-Brussel, vertrek om 6h49) is geannuleerd.
  • Thalys 9401 (Parijs-Essen, vertrek om 5h55) en Thalys 9448 (Keulen-Parijs, vertrek om 12h44) rijden enkel tussen Parijs en Brussel.
  • Het station Lille zal niet bediend worden; Thalys 9993 en 9975 (Lille-Amsterdam, vertrek om 11h59 en 19h07) zowel als Thalys 9994 en 9996 (Amsterdam-Lille, vertrek om 7h17 en 15h17) rijden niet tussen Lille en Brussel.

Vanaf vanavond 17 mei tot en met 19 mei

  • Omwille van operationele redenen is IZY genoodzaakt om alle treinen vanaf dinsdagavond tot en met donderdagavond te annuleren. Dat betekent dat vanavond de IZY 9615 (Parijs-Brussel, vertrek om 20u01) en IZY 9610 (Brussel-Parijs, vertrek om 18u59) geannuleerd zijn.
  • Alle IZY passagiers kunnen uitzonderlijk gebruik maken van een Thalys trein, die zo dicht mogelijk aansluit bij het oorspronkelijke vertrekuur.

Aanbeveling

Thalys nodigt de getroffen reizigers uit om contact op te nemen met hun oorspronkelijk verkooppunt (station, het reiskantoor of call center) voor de terugbetaling van hun reis, of met de Thalys klantendienst Thalys voor meer informatie rond alternatieve oplossingen.

 

 

Thalys raadt reizigers aan regelmatig de website www.thalys.com te raadplegen om op de hoogte te blijven van de verkeerssituatie. IZY klanten kunnen terecht op www.izy.com voor meer gedetailleerde informatie.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.