Dit zijn de populairste citytrip bestemmingen onder Nederlanders

De luxe members-only reisaanbieder Secret Escapes bestaat één jaar op de Nederlandse markt. Secret Escapes biedt haar leden exclusieve korting op de beste en meest luxe hotels wereldwijd. Inmiddels telt het online reisplatform 750.000 Nederlandse leden en zijn er 2.500 reisaanbiedingen gepromoot. Uit intern onderzoek is gebleken dat de Nederlandse leden veelal voor stedentrips naar Berlijn en New York kiezen. Secret Escapes verwacht verder te groeien naar 1,5 miljoen leden eind 2016.

Het online reisplatform Secret Escapes

Het online reisplatform Secret Escapes

Eén jaar members-only korting

Secret Escapes biedt haar Nederlandse leden sinds het voorjaar van 2015 exclusieve kortingen op hotels en reizen. Lid worden kost niets en is laagdrempelig op basis van uitsluitend een e-mailadres. Van een romantisch boetiekhotel in eigen land tot tropisch genieten in een heerlijk wellnessresort ver weg: de reisexperts van Secret Escapes selecteren wekelijks de scherpste online hoteldeals op basis van de beste prijsgarantie inclusief leuke extra’s zoals upgrades en spabehandelingen voor een op en top vakantiegevoel. Elke week worden deze luxe deals via een nieuwsbrief aan de leden gepresenteerd.

NYC is de favoriete citytrip bestemming

NYC is de favoriete citytrip bestemming

 

 

2.500 reisaanbiedingen

Het afgelopen jaar bood Secret Escapes haar Nederlandse leden totaal al 2.500 reisaanbiedingen aan. Stedentrips naar Berlijn en New York waren het meest in trek. Zowel in eigen land als in buurland België bezoeken Nederlanders graag een stad. Grote Duitse steden naast Berlijn zoals Düsseldorf en Frankfurt zijn eveneens populair. Naast citytrips zag Secret Escapes dat Nederlanders ook graag kiezen voor luxe wellnesshotels. Gaan we verder weg? Dan gaat de reis vaak naar Italië of Thailand.

 

 

Inspiratiebron voor volgende trip

Secret Escapes verzamelde het afgelopen jaar totaal 750.000 leden in Nederland en wereldwijd al meer dan twee miljoen Facebook-fans. Naast het aanbieden van exclusieve reisaanbiedingen is Secret Escapes voor veel leden ook de ultieme inspiratiebron voor een volgende trip. Met een up to date aanbod van de mooiste hotels en droombestemmingen zorgt Secret Escapes ervoor dat de beste deals altijd binnen handbereik liggen. De ideale combinatie voor een droomvakantie in 2016! Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.