Is roze ook jouw trendkleur van 2016?

Er breken rozige tijden aan. Letterlijk. Volgens het Amerikaanse kleurinstituut Pantone is roze, en dan specifiek rozenquartz, de trendkleur van 2016. Het is een kleur die staat voor ontspanning en welzijn en waar past dat beter bij dan een fijne vakantie? Het is dan ook niet vreemd dat er tal van reisaanbiedingen zijn waar je ook zonder roze bril alles opperrooskleurig ziet. Secret Escapes verzamelde de ultieme pretty in pink aanbiedingen.
secret-escapes-beverly-hills

Pink Palace

Slapen als Hollywoodsterren doe je in The Beverly Hills Hotel in Amerika dat door de roze gevel ook wel bekend staat als het Pink Palace. Dit legendarische vijfsterrenhotel, waar filmiconen als Marilyn Monroe en Elizabeth Taylor tussen de lakens kropen, is ook vandaag de dag nog een hotspot voor de rich and famous. Hier slaap ook jij meteen aan Sunset Boulevard in een kamer vol roze pluche en tierelantijnen. Wie weet welke beroemde geesten hier rondwaren…

 

ZIE OOK: Mobiele app van Hotels.com verbetert boekingservaring met nieuwe 3D Touch-technologie

 

Pink city

De Indiase stad Jaipur wordt ook wel de roze stad genoemd en dat is niet zomaar. Het overgrote gedeelte van de gebouwen is opgetrokken uit roze zandsteen. De brede straten geven het een koninklijk tintje, helemaal als je van roze fort naar roze paleis wandelt. Met het vallen van de avond wordt het sfeertje helemaal magisch, het strijklicht maakt alles zo mogelijk nog rozer. Geheel in kleurstijl overnacht je hier natuurlijk in het roze ingerichte Lebua Resort.

 

 

Pink glamour

Aan de romantische Italiaanse Amalfikust wordt de azuurblauwe zee afgewisseld door schilderachtige optrekjes in wit, roze en perzik. Ook struikel je hier over de sterren – George Clooney komt er graag – en slaap je heel glamoureus in Hotel Riato. Vijfsterren genieten op een heuvel met adembenemend uitzicht, luxe spa en twee zwembaden om de hele dag lekker bij te luieren. Dolce far niente noemen ze dat in Italië.

Pink party

Amsterdam is dan misschien niet roze van kleur, de geschiedenis van deze vrijgevochten stad heeft wel behoorlijk wat roze elementen. Van gay pride tot gay bar: een pink party is hier snel gevonden. Midden in het centrum opent familiehotel De Roode Leeuw al eeuwenlang haar deuren voor gasten van elk pluimage. Het hotel is historisch charmant, maar dan wel met alle luxe van vandaag. Een fijne plek om uit te slapen na een nacht lang feesten in de hoofdstad.

Comments are closed.