Ontdek de Signatures Cultuurweken in Leiden

Van vrijdag 13 tot en met zondag 29 mei staat Leiden in het teken van de Signatures Cultuurweken Leiden. Tijdens deze weken is er een breed scala aan culturele evenementen. De stad fungeert als podium voor tien evenementen die het hoofdprogramma vormen, de signature pieces van het cultuuraanbod van Leiden.

De Signatures Cultuurweken in Leiden

De Signatures Cultuurweken in Leiden

De Signatures Cultuurweken Leiden is een unieke ervaring waar cultuur beleefd wordt in een Leids decor. De cultuurweken zijn niet alleen voor de cultuurliefhebbers. Door de variatie in evenementen is het voor iedereen voldoende toegankelijk. Kom dus cultuursnuiven en kies voor een intiem concert in een Leids hofje of museum of geniet meer van theater langs de kade. Leiden heeft altijd, maar nu zeker op cultureel gebied veel te bieden!

 

ZIE OOK: Ontdek de eerste resultaten van RembrandtLAB in Leiden

 

Opening

Net als vorig jaar opent de Leidse Hofjesconcerten de Signatures Cultuurweken Leiden. Op vrijdag 13 mei om 20.00 uur gebeurt dit met een concert van Oliver’s Cinema in de Hooglandse Kerk. Het trio bestaande uit Eric Vloeimans, Tuur Florizoone en Jörg Brinkmann laat in dit concert stukken van diverse muzikale stromingen en improvisaties horen. Het concert is gratis toegankelijk, maar het aantal plaatsen is beperkt.

 

 

Signature pieces

De tien evenementen die het programma vormen zijn:

· Schemerstad: 13 t/m 15 mei

· Openluchthotel: 15 mei

· Leidse Hofjesconcerten: 15 en 16 mei

· LIFF Summer Special: 19, 20 en 21 mei

· Beelden in Leiden: 19 mei t/m 7 augustus

· Nacht van de Viool: 21 mei

· SummerJazz: 21 mei

· Veenfabriek – Songspiel my videoland: 21 en 22 mei

· Museumnacht Leiden: 28 mei

· Leidse Olympus: 29 mei

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.