Save the date: jubileum editie Libelle Zomerweek

Let’s dance! Dat is het thema van het al twintig jaar gezelligste evenement van Nederland. Iets waar we ontzettend trots op zijn. Op maandagochtend 23 mei opent Libelle de deuren van de Zomerweek. Dat wordt swingen, proeven, shoppen, lachen, bijkletsen en inspirerende workshops volgen.
libelle-zomerweek-jubileum

Kortom: iedereen is welkom om een dagje te genieten van het goede leven. Het Almeerderstrand verandert in één grote bloemenzee, vol kleuren en geuren.

Beleef Libelle live

Dit jaar is het dubbel feest, want niet alleen vieren we de 20-jarige editie, ook hebben we een primeur: beleef de Zomerweek in virtual reality. Stap in een virtual reality wereld vol bloemen, muziek en dans en beleef het thema van de Zomerweek alsof je aanwezig bent op de set van de cover. In het Bookazine-café liggen de 3D-brillen klaar om letterlijk en figuurlijk in Libelle te duiken.

 

 

Libelle Hoofdredacteur Hilmar Mulder: ‘Libelle is altijd zichzelf gebleven door met de tijd mee te gaan. Dat willen wij onderstrepen door als eerste vrouwentijdschrift van Nederland te komen met een virtual reality video. Hiermee vieren wij het jubileum van Libelle Zomerweek. Al twintig jaar is dat de ultieme Libelle beleving in 3D, met deze VR video gemaakt met een 360 gradencamera gaan we weer een stapje verder want de betrokkenheid en interactie zorgt voor een uniek onvergetelijk perspectief.’

 

 

Bijzondere optredens

De komende editie van de Libelle Zomerweek heeft een fantastische line-up artiesten én politici. Met optredens van het Nationale Ballet, Jan Smit, Jeroen van der Boom, Charly Luske en de 3J’s. Dagelijks voelt journalist Ebru Umar politici aan de tand, zoals Sybrand van Haersma Buma (CDA), Jesse Klaver (Groenlinks) en Lodewijk Asscher.

En er is nog meer

In alle tenten is wat bijzonders te zien en te doen. Er zijn metamorfoses van kapper Rob Peetoom, kook- en bakkunsten van Sarena Solari, proeverijen en workshops. De Club Libelle staat in het teken van wervelende dansshows, modeshows, een muziekquiz met geweldige prijzen en aan het einde van de dag een swingend Happy Hour.

Naast al deze optredens en activiteiten staan er op het Almeerderstrand meer dan 350 winkeltjes, waaronder de Libelle-shop: een conceptstore met het beste van Libelle. Wooninspiratie, zelfmakers en heel veel extra voordeel als je abonnee wordt.

Libelle Zomerweek kijkt uit naar de meer dan 80.000 vrouwen die jaarlijks ons feestje komen bezoeken.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.